Görüş Bildir
Haberler
Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu? İşte 24 Aralık Altın Fiyatları!

Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu? İşte 24 Aralık Altın Fiyatları!

Buse
24.12.2020 - 10:53

Uluslararası piyasalarda altın fiyatı Britanya ile AB'nin Brexit sonrası dönem için bugün bir ticaret anlaşmasına varacakları umutları ve Trump'ın eleştiriler getirse de Kovid-19 yardım paketini onaylayacağı beklentileri ile yükseldi. Haftanın son işlem gününe yaklaşırken döviz kurlarının nasıl yönde hareket edeceği merak ediliyor. Son haftalarda ekonomik gelişmeler, ve korona virüs aşısındaki gibi birçok etken ile düşüşte olan altın fiyatları, vatandaşların da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. İşte 24 Aralık altın fiyatlarındaki son durum ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları 24 Aralık Perşembe altın piyasasındaki güncel verileri gösterdi. 24 Aralık Perşembe günü altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından araştırılmaya devam ediyor. Altın almak isteyen insanlar altının alış ve satış fiyatlarındaki değişikliği takip etmek için analistlerin yorumlarını merak ediyor.

Altın fiyatları virüsün mutasyon geçirmesi ve ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısından dolayı mevcut durumunu sürekli güncelliyor. Bugün açıklanacak olan Merkez Bankası Aralık ayı son faiz kararı sonrasında ise altın piyasasının nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

24 Aralık saat 10.30 itibariyle güncel altın fiyatları...

Gram altın: 460 Lira

Çeyrek altın: 746 Lira

Cumhuriyet altını: 2.980 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.876 Lira

Altın Fiyatları Düşecek Mi?

Altın Fiyatları Düşecek Mi?

Analistler, İngiltere'de ortaya çıkan yeni tip korona virüsün  daha hızlı yayılan yeni türüne yönelik 'ciddi hastalık veya ölüme' neden olduğuna dair hiçbir kanıtın olmadığı açıklamalarının, altının ons fiyatını baskıladığını söyledi.

Bugün; ABD'de büyüme, tüketici güven endeksi ve mevcut konut satışları verileriyle birlikte Kovid-19'un yeni türüne ilişkin haber akışının takip edileceğini bildirildi. Aynı zamanda analistler, teknik olarak altının ons fiyatında 1.840 doların destek, 1.880 doların ise direnç olarak öne çıktığını belirtiyor.

Virüs gelişmeleriyle birlikte Avrupa’da uçuşlar yeniden durduruldu. Muhtemelen bazı ülkeler tam kapanmaya gidecek. Bu durum ekonomik aktiviteler üzerinde baskıya neden olacaktır. Ekonomik aktiviteler yavaşladıkça ülkeler desteklerini vermeye devam edecektir. Bu nedenle dalgalı piyasa izlemeye devam edeceğiz yorumlarında bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın