Görüş Bildir
Haberler
Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu? İşte 23 Aralık Altın Fiyatları!

Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu? İşte 23 Aralık Altın Fiyatları!

Buse
23.12.2020 - 11:30

İngiltere'de yayılan mutasyona uğrayan virüs açıklamaları nedeniyle dalgalanmaya başlayan altın fiyatları, dün akşam saatlerinde yükselişe geçmişti. Virüsün mutasyon geçirmesi ve ABD Merkez Bankası’nın (FED) toplantısından dolayı dalgalanmalar yaşayan altın fiyatları, vatandaşlar tarafından da oldukça merak ediliyor. İşte 23 Aralık altın fiyatlarındaki son durum ve detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Hafta sonu yaşanan korona virüs salgında mutasyon endişesiyle piyasalarda yaşanan yukarı yönlü hareketlilik kalıcı olmadı. 

Gram altın yatırımcıları açısından bakıldığında 90 üzerine yeniden çıkan dolar endeksi ve ons altındaki bu yukarı yönlü hareket şu anda önemli fırsatlar barındırıyor. Uzmanlara göre haftaya 472 TL seviyelerine yükseldikten sonra yeniden 460 TL’ye gerileyerek başlayan gram altının fiyatı, dolar endeksinin bu yükselişinden dolar/TL kurunun da etkilenmesi ve dolar/TL kurunun 7.72 TL direncini aşması halinde önemli getiriler sağlayabilir. 

23 Aralık saat 11 itibariyle güncel altın fiyatları...

Gram altın: 458 Lira

Çeyrek altın: 743 Lira

Cumhuriyet altını: 2.965 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.867 Lira

Uzmanlar, İngiltere'de ortaya çıkan yeni tip corona virüsün (Covid-19) daha hızlı yayılan yeni türüne yönelik 'ciddi hastalık veya ölüme' neden olduğuna dair hiçbir kanıtın olmadığı açıklamalarının, altının ons fiyatını baskıladığını söyledi.

Uzmanlar haftanın en önemli gündeminin perşembe günü açıklanacak TCMB faiz kararı olacağını belirtiyor. Anketlere göre, TCMB'nin önümüzdeki hafta gerçekleştireceği yılın son Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında sıkılaştırmaya devam ederek politika faizini 150 baz puan arttırması bekleniyor.

Uzmanlar, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını ve mutasyon riski ile ilgili haber akışının piyasaların odağında kalmaya devam edeceğini belirterek, bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın