Görüş Bildir
Haberler
Her Köşesi Ayrı Güzelliğe Sahip Olan Avrupa'nın En Güzel Köyleri

etiket Her Köşesi Ayrı Güzelliğe Sahip Olan Avrupa'nın En Güzel Köyleri

Beyza
06.11.2022 - 17:48

Avrupa'nın her bir köşesi birbirinden güzel... Ama biz bugün sizler için Avrupa'nın en güzel köylerini derledik. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reine - Norveç

Reine - Norveç

Reine, Norveç'te bulunan küçük bir kasabadır. Bu kasaba Norveç'in haftalık dergisi olan Allers tarafından 1970 yılının sonlarında Norveç'in en güzel köyü seçilmiştir.

Cong - İrlanda

Cong - İrlanda

İrlanda'da bulunan bu köy, resimden de anlaşıldığı gibi Avrupa'nın en güzel köylerinden bir tanesi.

Tellaro - İtalya

Tellaro - İtalya

Tellaro, kuzey İtalya'da yer alan ve bir uçurumun üzerinde bulunan balıkçı köyüdür. bu köy İtalya'nın en güzel köylerinden bir tanesidir.

Telč - Çek Cumhuriyeti

Telč - Çek Cumhuriyeti

Telč, Çek Cumhuriyeti'nde yer alan bir kasabadır. Aynı zamanda bu kasaba1992 yılından beri UNESCO Dünya Miras listesine dahil olmuştur

Pucisca - Hırvatistan

Pucisca - Hırvatistan

Pucisca köyü Hırvatistan'da yer alan bir sahil kasabası ve belediyedir. Bu kasaba, Avrupa'nın en güzel köyleri arasında yer alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Poçitel - Bosna Hersek

Poçitel - Bosna Hersek

Bu köy, Bosna Hersek'in güneyinde Mostar'a 30 km uzaklıkta bulunur. Bu köyün içerisinde Osmanlı İmparatorluğu'ndan kalma tarihi yapılar, hamamlar, medreseler ve taş evler yer alır.

Bibury - İngiltere

Bibury - İngiltere

Bibury, İngiltere'de Gloucestershire'de yer alan bir köydür. Thames Nehri'nin kolu olan Coln Nehri'nin iki kıyısında yer alan bu köy güzelliği ile sizi kendine hayran bırakabilir.

Hallstatt - Avusturya

Hallstatt - Avusturya

Hallstatt, Avusturya'nın bölgesi olan Yukarı Avusturya'da Salzkammergut'da bulunan bir köydür. Bu köy Hallstätter gölü kıyısında yer alır.

Colmar - Fransa

Colmar - Fransa

Colmar köyü, kuzey doğu Fransa'nın Grand Est bölgesinin üçüncü büyük komünü olarak bilinir. Bu kasaba Alsas şarap yolu boyunca uzanır ve Alsas şarap başkenti olarak isimlendirilir.

Gruyères - İsviçre

Gruyères - İsviçre

Gruyères, İsviçre'nin Gruyère ilçesinde yer alan bir şehirdir. Bu köyün Almancadaki ismi ise Greyerz'dir. Gruyeres orta çağ kasabası Saane Nehri'nin üst vadisinde turistik bir yerdir ve büyük bir öneme sahiptir. Aynı zamanda bu köy ismini Gruyere peynirinden alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bled - Slovenya

Bled - Slovenya

Bled, kuzeybatı Slovenya'nın Yukarı Carniolan bölgesinde, Bled Gölü üzerinde yer alan bir kasabadır. Aynı zamanda bu köy Bled Belediyesi'nin idari merkezidir. Bled köyü yukarı Carniola bölgesinde ve Slovenya'da popüler bir turizm merkezi olarak bulunur.

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
281
201
181
166
157
141
128
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Çok güzeller.

Resho

Tellaro diye koyduğunuz fotoğraf Manarola'ya ait. Cinque Terre'nin en güzel köylerindendir.