Görüş Bildir
Haberler
Gözlerin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

etiket Gözlerin Senin Hakkında Ne Söylüyor?

Lousia
14.08.2018 - 13:29 Son Güncelleme: 14.01.2019 - 12:35

Bu testimizde gözlerinle ilgili soracağımız birkaç soru olacak. Aynı zamanda zevkiniz hakkında da bilgi almaya çalışacağız. Bakalım gözlerin senin hakkında ne söylüyor?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Göz rengini sorarak işe başlayalım.

1. Göz rengini sorarak işe başlayalım.

2. Kirpiklerinin boyu nasıl sence? Uzun mu yoksa kısa mı?

2. Kirpiklerinin boyu nasıl sence? Uzun mu yoksa kısa mı?

3. Peki gözlük takıyor musun bu güzel gözlerinin sağlığı için?

3. Peki gözlük takıyor musun bu güzel gözlerinin sağlığı için?

4. Sana göre gözlerin büyük mü yoksa pek de öyle değil ya diyebilir misin?

4. Sana göre gözlerin büyük mü yoksa pek de öyle değil ya diyebilir misin?

5. Gözlerini güzel göstermek için bir makyaj malzemesi alacaksın. Peki ya favorin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana güneş gözlüğü hediye edeceğiz, en çok beğendiğin modeli bize söyler misin?

7. Gözlerinin rengini değiştirmek için lens takmayı düşünür müsün?

7. Gözlerinin rengini değiştirmek için lens takmayı düşünür müsün?

8. Ve son olarak, en çok hoşuna giden göz görünümünü seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaratıcı!

Yaratıcı!

Testimizde seçtiğin sonuçlara göre gözlerin senin yaratıcı olduğunu söylüyor! Elinden her iş gelir senin. Hatta derler ya 'Bir uça kurtulur elinden bir de kaçan.' diye. İşte sen tam olarak öyle bir insansın. Oldukça pratiksin ve yapman gereken her ne olursa olsun ona güzel bir dokunuşla kendi imzanı atarsın. Ve bunu bilerek de yapmazsın. Uzaktan bakan insanlar yaptığın şeylerin ne kadar yaratıcı ve güzel sonuçları olduğunu düşünür. Sana göre ise sen sadece işini yapmışsındır. Evine eşya alırken, kendine kıyafet seçerken bile bu böyledir. Her zaman farklı ve sıra dışı dokunuşlar yaparak hayatını renklendirirsin. :) Seninle tanışan insanlar gerçekten çok şanslı. Herkesin hayatında böyle biri olmalı.

Sempatik!

Sempatik!

Testimize verdiğin yanıtlara göre gözlerin senin sempatik biri olduğunu söylüyor! O gözler, o bakışlar... Sana sempatik demek bile az kalır. Sen tam bir tatlılık ve şirinlik abidesisin. Sana bir bakan bir daha bakmak istiyor. Öyle güzel bir enerji yayıyorsun ki insanlara, onlar da senin bu pozitifliğinden yararlanmak istiyorlar. Haklılar da zaten, insanların hayatında bulunmasını istediği türden bir insansın sen. Onlar bazen senin kıymetini bilmiyor gibi olabilir ama sen sakın kendin olmaktan vazgeçip, enerjini tüketme. Bizi bu şirinlik ve sempatik yüzünden ayrı bırakmaman gerekiyor. :)

Eğlenceli!

Eğlenceli!
cdn-st1.ofpof.com

Testimizde verdiğin yanıtlara göre gözlerin senin oldukça eğlenceli biri olduğunu söylüyor! O kadar hayat dolu, eğlenceli birisin ki... Bu durum bakışlarından bile anlaşılıyor. Eğlenmeyi oldukça seven bir insansın. Her nerede olursa ol, mutlaka kendine bir eğlence yaratırsın sen. İnsanlar senin yanındayken kendilerini harika hissediyor. Bunun sebebinin sen olduğunun da çok iyi farkındalar. Çünkü onları her zaman güldürmeyi biliyorsun ve eğlencenin dibine vuruyorsunuz birlikte. İster bir parti olsun, isterse bir ev eğlencesi... Tüm ortamların aranılan kanı sensin kesinlikle. Seninle ortamlara aksak gerçekten harika olurdu. :)

Maceracı!

Maceracı!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre gözlerin senin oldukça maceracı biri olduğunu söylüyor! Senin ruhun bile hep bir yerlerde geziyor. Her zaman macera kovalıyorsun, aklında hep yeni bir yerler keşfetme isteği var. Böyle olduğu için de bir yerlere seyahat etmeyi düşünüyorsun hep. Bulunduğun yerden kaçıp gitme arzusu sende oldukça fazla. İmkan bulduğunda zaten bunu gerçekleştiriyorsun. En ufak bir değişiklik bile sana iyi geliyor. Ama bunu her zaman yapamıyorsun tabii. Böyle olunca da canın sıkılıyor, modun düşüyor hemen. Gözlerin bile bu durumdan şikayetçi. Kendini bu noktada kontrol etmeyi bilmelisin. Bunu yaptığın takdirde bir sorun kalmayacak. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
795
397
192
119
40
31
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın