Görüş Bildir
Haberler
Görgü Tanığının İfadesi Ortaya Çıkardı: Şizofren Oğlunu Surdan Atarak Öldüren Anne

Görgü Tanığının İfadesi Ortaya Çıkardı: Şizofren Oğlunu Surdan Atarak Öldüren Anne

Ulaş
23.05.2021 - 22:51

Çorum'da, kale surundan düşen şizofreni hastası oğlu Ferdi Arık’ın (21) ölümüyle ilgili anne Meşhure Arık’ın (44) ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandığı, soruşturmada, bir görgü tanığının, “Balkondan gördüm. Kadın, oturan adama tekme attı' diyerek ifade verdiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, önceki öğle saatlerinde ilçedeki İskilip Kalesi’nde meydana geldi. Şizofreni hastası Ferdi Arık’ın kaledeki surdan düştüğünü görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, yaklaşık 30 metre yükseklikten düşen Ferdi Arık’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu.

Bu kişiler, olaydan kısa süre önce kale surunda Ferdi Arık’a bir kadın tarafından tekme atıldığını gördüklerini öne sürdü. İddia üzerine çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadının Ferdi Arık’ın annesi Meşhure Arık olduğunu tespit etti. Meşhure Arık, polis tarafından kale civarında gözaltına alındı. Olay yeri incelemesinin ardından Ferdi Arık’ın cansız bedeni, kapsamlı otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Anne 'kayarak' düştüğünü iddia etti...

Anne 'kayarak' düştüğünü iddia etti...

Polisteki sorgusunda, “Oğlumla birlikte kaleye çıktık, biraz gezinti yaptık. Bu sırada oğlum kayalıklarda çiçekleri toplamak istedi. Ben ‘düşersin’ dememe rağmen kayalıkların ucuna kadar ilerledi. Sonra bir anda kayarak aşağıya düştü” dediği belirtilen anne Meşhure Arık, sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Çelişkili ifadeler verdiği tespit edilen Meşhure Arık’ın savcılık sorgusunda, olayın şokunu yaşadığını ve bu nedenle korktuğu için ailesi, polis ya da sağlık ekiplerine haber vermediğini söylediği belirtildi.

Soruşturmada bir görgü tanığının ise 'Olay evimin hemen karşısında oldu. Balkondan gördüm. Kadın, oturan adama tekme attı' diyerek ifade verdiği ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
44
44
43
39
36
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil

Alkış emojileri görgü tanığı için diyelim hadi. Ama gülmekten gözüne yaş gelenleri ya da kalp çıkartanları açıklayamıyorum. Yani nasıl bir ruh haliyle şu hab... Devamını Gör

Esin Mumcu

tutuklani diye sevinildi diye umuyorum

Adam Eva

Üzücü bir olay Allah kimsenin başına vermesin ama bence kınamaya gerek yok kadını. Yapılan yanlış tabi ki ama şizofrenle yaşamak acaba nasıl bir şey bunu bil... Devamını Gör

Halil

Bunu da kınamayacaksak hiçbirşeyi kınamayalım artık

Pasif Kullanıcı

Maşallah nazar değmesin ülkeme ne hale geldi