Görüş Bildir
Haberler
Google Play tarafından 2019 Yılının En İyi ve En Eğlenceli App'i seçilen Oyna Kazan Nasıl Oynanır?

Google Play tarafından 2019 Yılının En İyi ve En Eğlenceli App'i seçilen Oyna Kazan Nasıl Oynanır?

Oyna Kazan aynı anda farklı sayıda oyuncuların yarıştığı ve gerçek para kazandıkları, günde 180'den fazla yayın yapan canlı bir bilgi yarışmasıdır. Oyuncular bilgileriyle kazandıkları OK Coin’lerini nakite çevirerek gerçek para kazanır. Kazanacakları ödül miktarı yarıştıkları kişi sayısına ve oyunun formatına göre değişiklik gösterir. Oyna Kazan uygulamasında katılabileceğiniz 2 tip yarışma vardır: VIP Yarışmalar ve Ücretsiz yarışmalar

VIP Yarışmalar:

 Limitli kişinin eş zamanlı oynadığı ve gerçek paraya çevirebileceği OK Coin kazandığı yarışmalardır. Bu yarışmalara hesabınızdaki kuponlarla önceden kayıt olmanız gerekir veya tek kuponla girebileceğiniz Hemen Oyna yarışmalarıyla anında kazanmaya başlayabilirsiniz!

Ücretsiz Yarışmalar:

 Gün içinde farklı saatlerde olan bu yarışmalara katılarak joker paketleri veya VIP yarışmalara katılmak için gerekli olan kuponları kazanabilirsiniz.

Oyna Kazan Ana Sayfasında Neler Var?

Oyna Kazan Ana Sayfasında Neler Var?

Oyna Kazan’a ve gerçek para kazandıran onlarca yarışmaya hoş geldiniz! Açılış sayfamız ihtiyaç duyacağınız her şeye kısa yoldan erişebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Sayfadaki butonların ne işe yaradığını sizler için tek tek anlatacağız. O halde başlayalım!

Toplam Kazanç: Oyna Kazan’da şimdiye kadar kazandığınız tüm coin’leri bu alanda göreceksiniz.

Jokerler ve Kuponlar: Hesabınızda bulunan joker ve kuponları bu alanda görebilirsiniz. Üzerine tıkladığınızda yeni jokerler ve kuponlar almak için market sayfasına gideceksiniz.

İpuçları: Günün yarışmalarından oluşan random ipuçları sayesinde kazanma şansınızı arttırıp arkadaş ortamlarında verebileceğiniz ilginç bilgilere sahip olabilirsiniz! :)

Hemen Oyna: Kazanmak için beklemenize gerek yok! Artık tek kuponla girebileceğiniz hemen oyna yarışmalarında soru başına ödül kazanabileceksiniz!

Günlük Oyunlar: VIP yarışmaları buradan görebilir, doluluk oranlarını ve yarışmaların ödüllerini detaylı olarak inceleyip kayıt olabilirsiniz.

Pratik Modu (Joker Kazan): Eğlence yarım kalmasın! Ücretsiz, anında girebileceğin yarışmalarla sürpriz jokerler kazanma fırsatı burada! Her gün hesabına tanımladığımız Elmas’larla girip joker kazanabilir, kuponlu yarışmalardaki kazanma şansını arttırabilirsin! 

Nasıl Oynanır: Sizler için hazırladığımız nasıl oynanır içeriğine buradan ulaşabilir, kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Davet Et: Arkadaşınızı davet ederek kupon kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? :) Davet ettiğiniz arkadaşınız referans koduna kullanıcı adınızı yazıp kupon alımı yaptığı taktirde hediye kuponunuz hesabınıza tanımlanmaktadır.

Geri Bildirim: Uygulama ile ilgili sorun yaşıyor ya da öneride bulunmak istiyorsanız bu alandan bize kolayca ulaşmanız mümkün! En kısa sürede size geri döneceğiz.

Market: Bu sekmeden Oyna Kazan Market’e erişebilirsiniz. Marketten VIP yarışmalara katılmak için gerekli olan kuponları alabileceğiniz gibi kazanma şansınızı artıracak jokerleri de satın alabilirsiniz. Size uygun paketi seçin ve tek tıkla satın alın!

Kazananlar Listesi: Şimdiye kadar en çok kazanan kullanıcıları ve haftanın şampiyonlarını bu sekmeden sıralı olarak göreceksiniz. İyi bir oyuncu olursanız, belki kendinizi de zirvede görebilirsiniz :)

Ana Sayfa: Tek tıkla ana sayfaya erişebilirsiniz.

Duyurular: Oyna Kazan’ın yaptığı duyurulara kolayca erişmek için bu alana tıklamanız yeterli.

Profil: Profilinize ait düzenlemelere, bildirim alanına ve “Hakkında” kısmına buradan ulaşabilirsiniz.

Yarışmalara Nasıl Katılırım?

Yarışmalara Nasıl Katılırım?

Çok basit! Anasayfa’da bulunan Günlük Oyunlar butonuna basarak VIP yarışmaların ve kupon kazanabileceğiniz Açık Yarışmalar’ın olduğu sayfaya gidebilirsiniz. Bu sayfada ihtiyacınız olan tüm bilgiler mevcuttur.

Yarışma Hakkında Bilgi (i):  Yarışmanın ödül dağılımına bu butona basarak kolayca ulaşabilirsiniz. Yarışmadaki joker kullanım bilgisi, kaç soruda nasıl bir ödül dağılımının olduğu, şampiyonun kazancı gibi bilgiler burada görünür.

Açık Yarışmalar: Ücretsiz yarışmaları bu alanda görebilir, kolayca kayıt olabilirsiniz.

Yarışmaya Kalan Süre: Günün farklı saatlerindeki yarışmalara kalan süreyi buradan takip edebilirsiniz. Yarışabilmeniz için yarışmaya kayıt olmanız ve o saatte yarışmaya girmeniz gerekmektedir. Kayıt olduğunuz yarışmayı kaçırmamak için öncesinde size hatırlatıcı bildirim gönderilir. Bildirimlerinizi açık tutmayı unutmayın.

Kayıtlı Katılımcı ve Yarışma Kontenjanı: Oyna Kazan’da yarışmalar daha eğlenceli ve kazançlı olabilmesi adına kontenjanla sınırlıdır. Yarışma zamanına kadar kaydolabilir, yarışma başlamadan 15 dakika öncesine kadar kaydınızı geri çekebilirsiniz. Yarışmanın kontenjanını ve o an kaç kişinin yarışmaya kayıtlı olduğunu buradan görebilirsiniz. 

Gerekli Kupon Sayısı: Yüksek ödüllü yarışmalara katılmak için daha fazla sayıda kupon gerekir. Katılım için gerekli kupon sayısı arttıkça kazanacağınız ödülün miktarı da artar. Yarışmalara kaç kuponla katılabileceğinizi buradan rahatlıkla görebilirsiniz.

Kupon ve Jokerleri Nasıl Satın Alırım?

Kupon ve Jokerleri Nasıl Satın Alırım?

Oyna Kazan’da herkesin ihtiyacına ve bütçesine göre Kupon, Joker ve Elmas paketleri bulunmaktadır. Ana sayfadan Market butonuna basarak bu paketlere kolayca erişebilirsiniz. Paketlerin içeriğini, fiyatını bu alandan görebilir, ihtiyacınız olan paketi seçip tek tıkla satın alabilirsiniz.

Profil ve Bildirim Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?

Profil ve Bildirim Ayarlarını Nasıl Yapabilirim?

Profil Alanı: Bu alandan e-Posta adresinizi güncelleyebilir, cinsiyetinizi seçebilir, profil resminizi düzenleyebilirsiniz. Kullanıcı isminizi ise değiştiremeyeceğinizi unutmayın.

Bildirim Alanı: Oyna Kazan’da kullanıcı deneyimini daha keyifli hale getirebilmeniz için kullanabileceğiniz özelliklerden biri de bildirimleri tercihinize göre kullanabiliyor oluşunuz. Fakat biz kaydolduğunuz yarışmaları kaçırmamanız için bildirimlerinizin açık olmasını tavsiye ederiz :)

Hakkında Sekmesi: Hakkında sekmesi Oyna Kazan’a dair birçok bilginin bulunduğu, Oyna Kazan’a dair Sıkça Sorulan Sorular, Geri Bildirim Paneli gibi pek çok içeriğe erişebileceğiniz alandır. İsterseniz onu aşağıda daha da detaylı inceleyelim!

Hakkında Sekmesi Nedir?

Hakkında Sekmesi Nedir?

Oyna Kazan hakkındaki her şeye bu alandan kolayca erişeceksiniz.

Joker Kodu Gir: Discord kanalımızdan ve Instagram hesabımızdan yaptığımız çeşitli oyunlar ve çekilişlerle verdiğimiz joker kodlarını bu alana girip hediyeni hesabına tanımlayabilirsin!

Nasıl Oynanır: Yarışmanın nasıl oynandığına dair detaylı bir videoyu bu sekmeden izleyebilir, kafanızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular: Uygulamaya dair merak ettiğiniz her şey bu alandadır. Tüm sorularınızın yanıtını detaylı biçimde yanıtlanmış olarak bu alanda göreceksiniz.

Vodafone Ek Joker Fırsatı: Eğer Vodafone’lu iseniz sadece Vodafone’lulara özel avantajlı paketin içeriğine ulaşabilir, Vodafone’lu değilseniz bu alandan kolayca başvurunuzu yapıp Vodafone’lu olabilirsiniz.

Oy Ver: Düşünceleriniz bizim için oldukça önemli. Bu alana tıklayarak App Store ve Google Play üzerinden bize oy verebilirsiniz.

Kurallar: Uygulamanın kurallarına buradan erişebilirsiniz.

Kazananlar Sayfası

Kazananlar Sayfası

Ana sayfadan Kazananlar Listesi’ni tıklayarak haftanın ve tüm zamanların kazananlarını sıralı bir şekilde görebilirsiniz.

Paramı Nasıl Çekerim?

Paramı Nasıl Çekerim?

Ana sayfadaki kazancınızın yazılı olduğu butona tıklarsanız kazancına dair her şeye erişebileceğiniz bir sayfaya gideceksiniz. Dikkat! Burası önemli!

Toplam Kazanç: Bu alanda şimdiye dek kazandığınız bütün paranın toplamını görürsünüz.

Bakiye: Hesabınızda bulunan parayı bu alandan görebilirsiniz.

Onay Bekleyen KazançYarışmalardan kazanılmış ama henüz hesaba geçmemiş parayı bu alanda görürsünüz. Parayı Banka Hesabıma Aktar dediğinizde kazancınız 24 saatlik bir onay sürecine girer ve bu sürecin ardından banka hesabınıza aktarılmak üzere listemize eklenir. Sonraki aşama ise aşağıda anlatıldığı gibidir.

Bakiyenle Paket/Kupon Al: Bu alandan hesabınızdaki bakiyeyi kullanarak doğrudan kupon alabilirsiniz. Kazandıkça yeni kupon alarak kazancınızı hızlıca çoğaltmanız bu sayede çok kolaydır. İhtiyacınıza uygun kupon paketini seçin ve tek tıkla alın!

Banka Hesabıma Aktar: Bu alandan banka hesap bilgilerinizi güncelleyip/kontrol edebileceğiniz bir sayfaya ilerleyeceksiniz. Her ayın 20’sine kadar IBAN yoluyla aktarım talebi yapabilirsiniz. (Bu tarihten sonraki talepler sonraki ödeme dönemine aktarılır.) Ayın 20’sine kadar verilen talepler için 25’i itibarı ile ödeme gerçekleştirilir ve bütün ödemeler 7 iş günü içinde tamamlanır. Eğer ödeme talebiniz ayın 25’ini takip eden 7 iş günü içinde gerçekleşmezse lütfen bize bildirin. Gerekli kontrolü en kısa sürede sağlayacağız.

Tosla Hesabıma Aktar: Bu alan paranıza erişmenin en kısa yoludur. Buradan Tosla’lı olabilir, ya da var olan hesabınıza kolayca para aktarabilirsiniz. Tosla sayesinde ayda bir kez değil, talepte bulunduktan 24 saat sonra paranızı hesabınızda göreceksiniz.

Hesap Hareketlerim:

Merak ettiğiniz başka bir şey ya da tüm geri bildirimleriniz için Geri Bildirim ekranına ek olarak oynakazan@onedio.com adresinden bize ulaşabileceğinizi unutmayın! Bol kazançlar!