Görüş Bildir
Haberler
Google Haritalar Artık Alışverişi Sizin İçin Kolaylaştırıyor

Google Haritalar Artık Alışverişi Sizin İçin Kolaylaştırıyor

İlhan Güzel
18.11.2021 - 12:16

Google Haritalar , iOS ve Android kullanıcıları için yerel mağaza deneyimini geliştirmek için dört yeni özelliği kullanıma sunuyor . Ayrıca, tatil sezonunun belirli alışveriş noktalarını ziyaret etmek için en yoğun zaman olduğunu öne süren istatistikler de yayınladı. Yeni özellikler artık Google Haritalar'da dünya çapında kullanılabilir.

Şirket resmi blog yazısında, tatil mevsimi olduğu ve birçok yerin kısıtlamaları kaldırdığı için insanların ilgi duydukları yerlere seyahat etmeyi seveceklerinden bahsetti.

Google Haritalar sayesinde: Yeni özellikleri, kullanıcıların seyahatlerini vaktinden önce planlamasına yardımcı olacak, böylece aceleci yerlerden kaçınarak doyasıya eğlenebilecekler. Ne yazık ki, başlangıçta bazı özellikler yalnızca bazı bölgelere özel olacak, geri kalanı ise dünya genelindeki Google Haritalar kullanıcılarına sunulacak.

Kaynak: https://www.digitalinformationworld.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm özelliklerden ilki, Google tarafından 'Alan Meşguliyeti' olarak adlandırılır.

İkinci özellik, kentsel alanlar için çok ihtiyaç duyulan bir özelliktir: 'Dizin yükseltme'.

Üçüncü özellik olan 'Google ile teslim alma', market alışverişini verimli bir süreç haline getirdi.

Dördüncü özellik, restoranlar ve kafeler hakkında daha fazla bilgi içerir.

Dördüncü özellik, restoranlar ve kafeler hakkında daha fazla bilgi içerir.

Diğer Google Harita kullanıcıları, yeni özelliğin artık size yemek mekanlarının fiyat aralıklarını da gösterdiğini fark etti. İlginç bir şekilde, bir yeri, sahip olduğu veya olmadığı özelliklerin bir listesini seçerek de daha kolay inceleyebilirsiniz. Ayrıca teslimat, açık havada oturma ve teslim alma gibi seçenekleri de içerir. ABD için kısıtlanmış olsa da, özellik yakın zamanda küresel olarak kullanılabilir olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın