Görüş Bildir
Haberler
Girdiğin Ortamda Ne Kadar İlgi Çekiyorsun?

etiket Girdiğin Ortamda Ne Kadar İlgi Çekiyorsun?

Galina Grigoryevna
03.09.2018 - 22:31 Son Güncelleme: 25.09.2019 - 14:54

İlgi çekici olduğunu biliyoruz. Peki bu çekiciliğinin girdiğin ortamda ne kadar olduğunu biliyor musun?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu kitaplardan hangisi dikkatini çekti?

2. Çırılçıplak gezen birisini gördün ve gayet öz güvenli yürüyor. Ne düşünürsün?

3. En yakın arkadaşının ortamlarda seni geride bıraktığı oluyor mu?

4. En beğendiğin yerin neresi?

5. Dondurmayı nasıl seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların seni tek kelimeyle tanımlasa hangisini seçerlerdi?

7. Flörtünle ilk buluşmanız ve 1 saat gecikeceğini söyledi tepkin ne olurdu?

8. Sıklıkla nasıl mekanlarda takılırsın?

8. Sıklıkla nasıl mekanlarda takılırsın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fazlasıyla dikkat çekiyorsun!

Sen ortamlarda fazlasıyla dikkat çekiyorsun. Bu durumun farkındasın ve o yüzden de yeri geldiğinde bu durumu çok iyi kullanıyorsun. Gerek şıklığın gerekse uyumunla insanları etkiliyorsun. Konuşmaların tok ve ne demek istediğini bilen birisin. Görünüşün zaten herkesin dilinde canım. Kaşına gözüne bakan sana hayran kalıyor. Tabii gönlünde yatana bir şey diyemeyiz. Sen kesinlikle ortamlara girdiğinde bulunduğun grubun en dikkat çeken ismi oluyorsun. Sessiz sakin kaldığın zamanlarda bile sen dikkat çekiyorsun. Işığınla herkesin gözlerini kamaştırıyorsun. Sen gerçekten fazlasıyla ilgi çekiyorsun. İnsanlar senin yanında sönük kaldıkları için çok üzülüyorlar. Biraz onları da düşünmek lazım değil mi?

Bazı zamanlar ilgi çekiyorsun!

Sen ortamlarda zaman zaman dikkat çekiyorsun. Kimi zaman enerjin veya ortama ayak uyduramama durumundan ötürü kendini kapatıyorsun ve soyutluyorsun. Fakat ortamı sevdiysen bu şen şakrak halinden kimseyi mahrum bırakmıyorsun. Bizce harika bir enerjin var ve insanlar seninle beraber gülmeyi çok seviyorlar. Kendin için iyi bir şeyler yap ve kendin gibi enerjisi olan bir sevgili bul. Ortamları kırıp geçirirsiniz. Bazı insanların saçma egoları yüzünden kendini geri planda tuttuğun ortamlardan kaçmalısın. Çünkü negatif enerjisini ve egosunu üzerinde hissettiğin insanlar sana her zaman zarar verir.

İlgi senin üzerinde!

Şu son zamanlar ağırlıklı olmak üzere ilgi senin üzerinde diyebiliriz. Son dönemlerde kendini aşmışsın. Önceden insanlarla pek fazla konuşmaz ve anlaşamazdın. Ama havalardan mıdır nedir, sen kendini bir farklı hissediyorsun. Bir grupla dışarıya çıktığında bazen ilgiyi üzerine çekebiliyorsun. Son dönemlerinde kendini açman, başkaları için de işe yaramış. Ama herkesin gözü senin üzerinde dikkat et. Gözlerindeki ışığı söndürmeye çalışıyorlar. Buna izin verme. Seni kendinden uzaklaştırmaya çalışanlar olmuş. Herkesin ilgisi olmasa da bazılarının gözüne çarpıyorsun ve yakın zamanda ilgilerini göreceksin. Umarım daha da iyi olur her şey.

İlgiyi üzerine çekemiyorsun!

İlgiyi üzerine çekemiyorsun!

Sen enerjini insanlara o kadar kapatıyorsun ki, insanların ilgisini çekemiyorsun. Bu yüzden ortamlarda bazı zamanlar sönük kalabiliyorsun. Bunun değişimi senin elinde canım. Arkadaşlarınla beraber bu sorunu aşabilirsiniz, onların da sana destekleriyle bu sorun çözülebilir. Kimi zaman ortamların en iyisi olmuşsun fakat son dönemlerde sönüklük yaşamışsın. Bunu bu yıl için söyleyebiliriz, çünkü önceden böyle değilmişsin. Kime yöneleceğini şaşırmış durumdasın. Bu yüzden de bu karmaşayı yaşıyor olabilirsin. Haklısın bu son yıl bazılarımıza iyi gelse de bazılarımız için felaketlerin başlangıcı oldu. Senin için iyi biteceğine eminiz. Sadece ilginin senin üzerinde olmasını istiyorsan, doğru kişiye yönelmen gerektiğini bilmelisin. Kimi seçtiğine ve kozlarını kime karşı oynaman gerektiğine karar vermelisin. İlginin hep senin üzerinde olması dileğiyle.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
737
265
175
157
47
40
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cingıl Bellz

"canım manım" hayırdır bro?? Ayrıca ilgiyi çekemiyorum değil, "çekmiyorum". HIH

Efecan Menci

İlgiyi üzerine çekemiyorsun :(

Yaren Ermiş

Bazı zamanlar ilgi çekiyorsun!