Görüş Bildir
Haberler
Sen Ortamlarda Nasıl Bir Etki Yaratıyorsun?

etiket Sen Ortamlarda Nasıl Bir Etki Yaratıyorsun?

Ayşe Korkmaz
07.02.2016 - 14:27

Her ortamda mutlaka ilgi odağı olmayı başarmış, içten içte '' Kız bu neyin cakası?'' sorularını sordurtmuş insanlar olmuştur. Peki sen ne kadar etkileyici ve havalısın merak ediyor musun? Hemen sorularımızı yanıtla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kırmızı renk pantolon sence bir erkeğe yakışır mı?

1. Kırmızı renk pantolon sence bir erkeğe yakışır mı?

2. Evine ne sıklıkta mango, avokado, papaya alırsın?

3. Bir kadına verilebilecek en güzel hediye nedir sence?

4. Peki bir erkeğe alınabilecek en güzel hediyeyi sorsak?

5. Sen arkadaşlarına nasıl seslenirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akşamüstü ayaklarını uzatıp keyif yapacaksın, yanında en iyi ne gider?

7. Seni aşırı derecede kıskandığını bildiğin bir insanla aynı ortamdasın...

8. Ve son olarak iş yerinde sen...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin İçinde Gizli Bir Star Var!

Senin İçinde Gizli Bir Star Var!

Sen tam bir denge adamısın! Valla nasıl yapıyorsun hayretler içersindeyiz ama nerde ne kadar havalı olman gerektiğini, alçakgönüllü olmayı da en iyi şekilde başarabiliyorsun sen! Senin hayatına evine mangolar almak da dahil, kilo kilo mandalina soymak da, canın ne isterse onu yaparsın, kime ne ki? Durumu idare etmekte o kadar iyisin ki ne şekilde hareket etmen gerektiğini gayet iyi biliyorsun. Sen bulunduğun ortamda bir köşeye çekilip sakin bir gün de geçirebilirsin, eşsiz dansınla bütün bakışları kendine çekmeyi de!

Bu Endam Bu Cilve Nedir Hey Yavrum!

Keşke biraz kusura olsa be sende, bu ne yahu?! Bir insan zamanı bu kadar mı takip eder, her modaya bu kadar mı uyum sağlar, helal olsun! Yanlış olmasın, senin havalı görünmek gibi bir çaban asla yok, bu senin içinde var içinde! Yani bütün gözler üzerinde, bütün dikkatler ağzından çıkan iki laftaysa bu senin suçun mu, bizce değil!.. Sen ilginç ve havalı şeyleri kullanmayı, onları kendine yakıştırmayı çok güzel başarıyorsun bu yüzden de girdiğin ortamlarda ister istemez ''Ben farklıyım!'' imajı veriyorsun. Ne diyelim ki, façan yansın be!

Sen Efendiliğin Dibisin!

Sana havalı damgasını yapıştıramadık çünkü senin kendi dünyanda, kendi küçük zevkleri olan ve bunu yalnızca sevdiği insanlarla paylaşan mütevazi mi mütevazi, sıcakcık ve samimi bir yaşantın var. Öyle ki, karşındaki insana inanılmaz bir huzur veriyorsun, sakinleştiriyorun, dinginleştiriyor ve hatta ehlileştiriyorsun! Sahip olduğun şeylerin dışında çok çıkmamaya gayret ediyorsun ama içinde aslında kendini ortaya atmaya hazır bir canavar da yok değil, sen sadece onu ön planda tutmaktan hoşlanmıyorsun. Senin için önemli olan, çoluk çocuk, eş dost, ağzınızın tadı kaçmadan yaşamak!

Senin Duruşun Eşsiz!

Senin Duruşun Eşsiz!

Sana ne havalı diyebilirdik ne de sıradan bir insan çünkü sen bütün kalıpları alt üst edebilecek tercihleri olan birisin. Göz önünde olmayı sevmesen de yaptığın şeyler hep seni farklı kılmış, havalı olmasan da ''özel'' olmayı çok ama çok iyi başarmışsın. Sen öyle İngiliz asaleti olsun diye kibarlıktan kırılan ya da günlük işin gücün telaşesinde kaybolan biri asla olamazsın, ruhun öyle değil bir kere! Senin özgürlüğün olsun yeter, onun dışında nerede, kimle ne yaptığın hiç umrunda değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1397
385
129
105
31
31
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
michael-wazowski

Söylemek istediğim bir şey var. Şıklar o kadar ayrımcı ki. Şimdi garanti anti cevap galir ama neyse ne, olan bu. Mocha içen birisi .s.s olmak zorunda mı, vey... Devamını Gör

Validen

"Senin Duruşun Eşsiz!" Ay bence de. Egoma da sordum, o da öyle demiş.