Görüş Bildir
Haberler
Gerçeği Öğrenince Şok Oldu: Dedektif Gibi İz Süren Anne, 14 Yaşındaki Kızını Taciz Eden Kişiyi Buldu

etiket Gerçeği Öğrenince Şok Oldu: Dedektif Gibi İz Süren Anne, 14 Yaşındaki Kızını Taciz Eden Kişiyi Buldu

Sevilay B., 14 yaşındaki kızını taciz eden sapığı yakalamak için dedektif gibi iz sürdü. Tacizciyle kızıymış gibi konuşup markete 50 lira bırakmasını isteyen anne, kamera görüntülerini izleyince şoke oldu. Tacizci, evli ve iki çocuk babası komşuları çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızının bir kişi tarafından internette taciz edilmesinin ardından anne Sevilay B., dedektif gibi bir plan yaptı

Kızının bir kişi tarafından internette taciz edilmesinin ardından anne Sevilay B., dedektif gibi bir plan yaptı

Olay, geçtiğimiz 16 Şubat'ta Menderes ilçesinde yaşandı. Sevilay B., 14 yaşındaki kızı Z.B.'nin son dönemdeki hal ve hareketlerinden şüphelendi. Daha sonra kızının sosyal medya üzerinden iki ay boyunca bir tacizci tarafından rahatsız edildiğini öğrendi. Z.B. kendisini rahatsız eden tacizciyi engellemesine karşın, şüpheli yeni hesaplar açıp taciz etmeyi sürdürdü.

Tacizci, 14 yaşındaki kızdan çıplak fotoğraflar istedi. Tacizcinin 'seni her gün görüyorum' deyip, küçük kızın nerelere gittiğini de söylemesi üzerine anne Sevilay B. iyice paniğe kapıldı. Tacizcinin yakınlarda biri olduğunu tahmin eden anne dedektif gibi iz sürüp, plan yaptı.

Tacizciyle sosyal medyada kızıymış gibi konuşan anne, "Arkadaşıma borcum var" diyerek 50 lira istedi

Tacizciyle sosyal medyada kızıymış gibi konuşan anne, "Arkadaşıma borcum var" diyerek 50 lira istedi

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre Sevilay B. instagram üzerinden kızıymış gibi tacizci ile konuşmaya başladı. Tacizciye istediği fotoğrafları atacağını söyleyen Sevilay B., 'Bir arkadaşıma borcum var' diyerek 50 lira para istedi. Bu isteği kabul eden şüpheli, parayı yakındaki markete bırakacağını söyledi. Söz verdiği markete giderek parayı bırakan şüpheli saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Tacizcinin, konuşmalarda vereceği para için fotoğraf istediği de görülüyor.

Tacizcinin, konuşmalarda vereceği para için fotoğraf istediği de görülüyor.

Markete 50 lira bırakan kişi, karşı komşusu mermer ustası Ali Danacı'ydı...

Markete 50 lira bırakan kişi, karşı komşusu mermer ustası Ali Danacı'ydı...

Ses kaydı da kameralar tarafından alınan ve tedirgin tavırlar sergileyen şüphelinin market sahibine, 'Bir kız çocuğu bu parayı gelip alacak' dediği duyulurken, market sahibinin, 'Senin çocuklar mı alacak?' şeklinde sorusuna, 'Yok başka. Benim çocuklar değil. Biraz sonra gelip alacak. Tamam' diye yanıt verdiği görüldü.

Ardından markete giderek görüntüleri izleyen Sevilay B. büyük bir şok yaşadı. Görüntülerdeki tacizcinin, evli, bir kız ve bir erkek çocuğu babası karşı komşuları 32 yaşındaki mermer ustası Ali Danacı olduğunu gördü.

Anne Sevilay B. ile kızı Z.B, olaydan sonra savcılık tarafından bir ay süreyle koruma altına alındı. Sevilay B., 'Ne yaptıysak tacizciye engel olamadık. Engelledikçe yeni sahte hesaplar açıp kızımı taciz etmeyi sürdürdü. Ayrıca bu şüpheli her gün kızımı gördüğünü söyledi. Bu beni daha çok tedirgin etti. Bu yüzden engellemek yerine bu kişiyi nasıl yakalayabilirim derdine düştüm. Böyle bir plan hazırladım. Kızımmış gibi bu sapık ile konuştum.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
240
139
53
12
8
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seda Diril Boyraz

yalnız kadına helal olsun. somut delil elde etmekte onun kadar başarılı olamayan polisler var.

Yasin Doğanay

Bir polis arkadaşıma sormuştum. Bu tarz eylemler suç uydurmaya giriyormuş. Savcılık ta kabul etmiyormuş. Çok şaşırdım. Herkes yanında şahit taşıması gerekiyo... Devamını Gör

Sometimes

Şimdi babası bu adamı öldürse kim suçlu ? ÇÜNKÜ ADAM SERBEST BIRAKILACAK

Melis Banu Özdemir

savcilik serbest birakmis. Ben olsam annenin yerinde 3-5 kisi tutarim her sokaga ciktiginda yuzune tukurup bu tacizci diye bagirsinlar. dovmeye kalkarsa da k... Devamını Gör