Görüş Bildir
Haberler
Genel Merkez Binası Hazır: Mustafa Sarıgül Parti Kuruyor İddiası

Genel Merkez Binası Hazır: Mustafa Sarıgül Parti Kuruyor İddiası

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün parti kurma hazırlığında olduğu iddia edildi. Öte yandan Sarıgül'ün parti genel merkezi için Ankara'da bina tuttuğu da öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'in aktardığı habere göre, 2019 yılının Ocak ayında yerel seçim öncesinde CHP'den istifa ettiğini açıklayan Sarıgül'ün parti kurma hazırlıklarını başlattığı iddia edildi.

Çankaya Bulvarı'nda genel merkez

Çankaya Bulvarı'nda genel merkez

Ayrıca Sarıgül'ün partinin genel merkezi için Çankaya Bulvarı'nda 7 kattan oluşan 14 bin metrekarelik bir binayı tuttuğu öne sürüldü.

Partiyi Şırnak'ta açıklayacak

Partiyi Şırnak'ta açıklayacak

Habere göre, Sarıgül ilk ziyaretini Şırnak'a yapacak ve partisinin resmi duyurusunu burada yapacak.

TDH siyasi partiye dönüştürülecek

Öte yandan Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün evinde ve ofisinde 15 gündür bir trafik olduğunu belirterek 'Sarıgül ikna edilebilirse Türkiye Değişim Hareketi'nin (TDH)  bir siyasi partiye dönüştürülüp Millet İttifakı'na katılacak' iddiasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
30
16
10
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Hükümetin 19 sene sonra belki de ilk kez koltuğu bu kadar sağlam sallanırken ekmeğine yağ sürecek hamleler geliyor. Gerçekten bunca zamandır bu adamlar iktid... Devamını Gör

Malum Şahıs

uzun bir süre sonra cumhur ittifakının oyları bu kadar düşüyor ve düşmeye devam ederken bu akılsızların parti kurması ve havuz medyasında bol bol haber yapıl... Devamını Gör

gizliyazarr

akp nin kazanması için zemin hazırlanıyor para herşeyin önüne geçti solcu sandıklarınız aslında solcu değil