Görüş Bildir
Haberler
Genel Hatlarıyla Sümeyye Erdoğan Suikasti

Genel Hatlarıyla Sümeyye Erdoğan Suikasti

20.02.2015 - 17:10 Son Güncelleme: 21.02.2015 - 13:33

Bir çoğunuzun haberi yok ama 7 Haziran seçimleri öncesi bir suikast planı deşifre oldu. Söz konusu haber burda: 7 Haziran seçimleri öncesi kanlı plan! Sümeyye'yi vur emri - Güncel 

Bunu neden planladılar tam olarak bilmiyorum ama bu galeride bunu anlamaya çalışacağız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chp'yi iktidar partisi yapmak için kurulmuş bir plan

Chp'yi iktidar partisi yapmak için kurulmuş bir plan

Evet. Yanlış duymadınız. Söz konusu suikast gerçekleşirse ortaya çıkacak olan kaos ortamı yüzünden bağımsızlık için yemin eden Cumhurbaşkanımız iktidar partisi için seçim çalışması yürütemeyecek böylece Chp iktidar partisi olacak. Şimdi sorarım size dostlar acılı bir baba nasıl kendi öz biricik kızının ölümünden sonra nasıl olur da seçim çalışmasına odaklanır?

İlk önce Bilal'e yapılması planlanmıştı

İlk önce Bilal'e yapılması planlanmıştı

Bazı gizli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre ( bu maddedeki fotoğraf delildir.) ilk önce Bilal'e yapılması planlanmıştı. Fakat Bilal beye yapılacak herhangi bir saldırı büyük ihtimalle başarısız olacaktı. Çünkü olası bir saldırı durumunda Bilal beye hiçbir şey olmayacak. Çünkü kendisi özel olarak dua kalkanı ile korunmaktadır. Yanında 2 imam ve 1 adet müezzin ile dolaştığı söylentiler arasında. Diyelim ki saldırı gerçekleşti ve başarıya ulaştı. O zaman Uzun adam taş üstünde taş baş üstüne baş bırakmayacaktır! Çünkü kendisi her ne kadar bazı alanlarda anlama güçlüğü çekerse de babasının biriciği pıtırcığı o. Ona dokunmaya cesaret edemeyecekleri gün gibi ortada.

Anayasal düzene karşı suç

Anayasal düzene karşı suç

Bahsedilen suç anayasal düzene karşı işlenmiş sayılacaktır. Bu suikasti her kim planladıysa planı boşa çıkacaktır. Şimdiden vazgeçmesi iyi olur. Zaten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayın peşini bırakmayacaktır.

Emre Uslu'nun bahsettiği gizemli suikastçi

Emre Uslu'nun bahsettiği gizemli suikastçi

Kim olduğu merak konusu. Kulislerde en çok konuşulan isim Leon ve Mathilda. İkisi tam bir ölüm makinesi. Yüzden fazla suikast ve onlarca yaralama olayına karıştılar.

Konuşulan bir diğer suikastçi Assasin's Creed serisinden tanıdığımız Desmond Miles

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0