Görüş Bildir
Haberler
Genco Erkal: 'Zamlar İktidarınızın Sonu Olacak'

Genco Erkal: 'Zamlar İktidarınızın Sonu Olacak'

Sanatçı Genco Erkal, son zamanlarda artan zamlara tepki gösterdi. Erkal, 'Yaşamı çekilmez hale getiren bütün zamlar iktidarınızın sonu olacak dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanatçı Genco Erkal, son zamanlarda artan zamlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erkal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Elektrik, doğalgaz ve yaşamı çekilmez hale getiren bütün zamlar iktidarınızın sonu olacak. İnsanların canını yaktınız, ahını aldınız. Dilerim 2023'ü göremeyesiniz” dedi.

👇

👇

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'faiz sebep, enflasyon netice' tezinden hareketle eylül ayında art arda faiz indirimine gidildi. 2021 sonunda dolar 18 TL seviyesine kadar yükselerek rekor kırdı.

Kötü gidişi durdurmak için devreye sokulan 'kur korumalı TL mevduat' formülü doların ateşini düşürdü ancak yapılan zamların geri alınmasını sağlayamadı. 

2022 ile birlikte elektrik, doğalgaz ve akaryakıta gelen fahiş zamlar faturaları 2'ye,3'e katladı. 

TÜİK, ocak ayında yıllık enflasyonu yüzde 48,69 olarak açıkladı. Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) ise bu oranı yüzde 114,87 olarak verdi.

Hayat pahalılığı ülkenin ana gündemi oldu. İşletmeler fahiş fatura tutarlarını camlarına asarken vatandaşlar da tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. Getirmeye de devam ediyor.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
17
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maher

kardes haklisiniz da siz boyle deyince adamlar diyor bana darbe yapacak oy topluyorlar az daha bekleyin amk bu ekonomi ile zaten kendi sonlarini getirdiler..

gökhan çetin

o iş bitti, darbe marbe ayağına daha oy falan toplayamazlar. Millet açlıktan kırılıyo.

Pasif Kullanıcı

Amin 🙏

Caner Bey

Bitik haldeyiz maalesef ve bunu göremeyen din adı altında kandırılmış beyinsizler yüzünden geleceğimiz çöpe atılıyor.