Görüş Bildir
Haberler
Gençlerbirliği 0-1 Fenerbahçe

Gençlerbirliği 0-1 Fenerbahçe

Enver K.
20.12.2015 - 17:55 Son Güncelleme: 20.12.2015 - 20:34

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni Fernandao'nun attığı golle 1-0 yendi. 37 puana yükselen sarı-lacivertliler, bu sezon 6. kez 1-0'lık skorla galip geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira: "Fenerbahçe daha fazla saygıyı hakediyor"

Pereira: "Fenerbahçe daha fazla saygıyı hakediyor"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira , Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli takımın galibiyeti hakkında konuşan Vitor Pereira, 'Fenerbahçe son 1-2 aydır iyi performans ortaya koyuyor. Rakipleri oynatmıyor ve pozisyon üretmeyi biliyor. 3-4 farklı galibiyet alabilirdik, rakibin pozisyonunu hatırlamıyorum. İyi bir karşılaşma çıkardı, güçlü bir görüntü sergiledik, bu şekilde devam etmek istemiyorum' dedi.

'BU ÜLKEDE F.BAHÇE'YE DAHA FAZLA SAYGI GÖSTERİLMELİ'

Luis Nani'nin maç sonu hakemlerin kendisine yapılan müdahaleleri görmedi şeklindeki ifadeleri hatırlatılan Pereira, 'Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, çok büyük bir ruhu olan kulüp. Birkaç ayda çok şey gördüm. Böyle büyük bir kulübe, bu ülkede daha fazla saygı gösterilmeli' diye konuştu.

Nani: "Utandım, neredeyse ayağımı kıracaklardı"

Nani: "Utandım, neredeyse ayağımı kıracaklardı"

Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliğini 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de Luis Nani açıklamalarda bulundu.

Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuşan Portekizli oyuncu şunları söyledi;

Bu akşam sadace utandım. Sahada bir hakem göremedim maalesef. Her zaman aynı şey. Bana bugün ayağımı kırılacak şekilde giriliyor ve faul bile verilmiyor. Ben futbol oynamak için Türkiye’deyim, kavga etmek için değil. İnanılmaz. Taraftarlar buraya futbol izlemeye geliyor. Tekme değil.Trabzon maçında da aynı şey. Son oynadığımız maçta da aynı. Artık yeter.

Ben hakeme tabii ki şikayetlerimi söyledim. Hem ben hem arkadaşlarım uzun süre sakatlanacak hamlelere maruz kaldı. Hakemin bir şey yapması lazımdı. Kart göstermesi falan. Bu iş böyle sürmez. Hakemin futbola saygı duyması lazım.

Gençlerbirliği 0-1 Fenerbahçe

Gençlerbirliği 0-1 Fenerbahçe

FenerbahçeGençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 mağlup etti. Sarı lacivertliler bu galibiyetle puanını 37'ye yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.Gençlerbirliği ise 13 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarı lacivertliler maça Volkan, Gökhan, Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Diego, Markovic, Nani ve Fernandao onbiri ile başladı. Vitor Pereira, maçın ikinci yarısında Ozan Tufan, Volkan Şen ve Robin van Persie'yi sahaya sürdü.

Fenerbahçe'ye galiiyeti getiren golü 34. dakikada Fernandao kaydetti. Brezilyalı oyuncu, sarı lacivertli forma ile ligde deplasmanda ilk golünü attı.

Sarı lacivertlilerde bu maçta sarı kart gören Nani ve Fernandao cezalı duruma düştü. İki oyuncu da gelecek hafta oynanacak olan Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe taraftarının ilgisi büyük

Fenerbahçe taraftarının ilgisi büyük
Fenerbahçe taraftarının ilgisi büyük

Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında yapılan karşılaşmaya konuk takım taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, Ankara'daki soğuk havaya rağmen kendilerine ayrılan kale arkası tribünü doldururken, ev sahibi takım taraftarlarına ayrılan tribünde ise büyük boşluklar olması dikkati çekti. Bu arada Gençlerbirliği, Kızılay tarafından yürütülen kampanya için 'Görmezden gelmeyin, Suriyeliler yardımlarınızı bekliyor' yazılı pankartla sahaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
7
3
3
2
2
0