Görüş Bildir
Haberler
Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

Enver K.
21.09.2015 - 18:57 Son Güncelleme: 21.09.2015 - 22:21

Şenol Güneş: "Çağ Dışı Futbol"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş , Gençlerbirliği maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE GÜNEŞ'İN SÖZLERİ...

'Rakibin ne yapacağını biliyorduk. Hızlı çıkmasını istiyorduk. Oyunu bozmak istediler, başarılı da oldular. Bizim beklediğimiz isteğe rağmen düşük tempoda oynadık. Pas yüzdemiz düşüktü. Şutumuz dahi yoktu. Rakibin savunma yapma anlayışı ile dikkatsizce bir gol yiyince dirençleri arttı. Düşündüğümüz oyun anlayışında sakin kalıp, pas yüzdesiyle oynamamız gerekiyordu. Kaybedilen 2 puan var, üzgünüz. Taraftarlarımız iyi destek oldu, 3 puanı hak ediyorlardı. Futbol böyle bir şey işte. Maça bakınca, kazanmaya yakın taraf biz gözükebiliriz, ama biz daha çok pozisyona girerek gol atmamız gerekiyor.'

'ÇAĞ DIŞI FUTBOL'

'Derbi veya değil, bizim için 3 puandır. Fenerbahçe maçında 3 puan almak istiyoruz. Futbolun kesik kesik oynanması, oyuncularımın sinirlenmesi, rakibin oyunu durdurması, çağ dışı futbol artık... Benim oyuncularım yapınca da eleştiriyi yapıyorum. Bu maça da çıktığımızda avantajlı bir skor bekliyorduk, olmadı. Fenerbahçe maçında kazanmak için oynayacağız'

Sporx

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Özdilek: “Bazı şeyleri değiştirmek kolay değil”

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’nin teknik direktörü Mehmet Özdilek, 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçından sonra açıklamalar yaptı.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Özdilek, “Ciddi bir mücadele vardı sahada. İlk devre daha çok istediğimizi yaptık. İkinci bölgede alanı daraltıp, arkadaya atılan toplarla golü bulmayı düşündük. Rakibi iyi irdeledik. Duran toplara iyi çalıştık ve golü oradan bulduk” dedi.

İkinci yarıdaki oyuna değinen Özdilek, “Çift forvete dönünce baskı yiyeceğimizi düşündük ama bu kadarını tahmin edemedim. Biz çok top kaybı yaptık. Oyunun gidişatı doldur, boşalta döndü Beşiktaş adına. Enteresan bir dakikada gol yedik” ifadelerini kullandı.

Gün geçtikçe daha iyiye gideceklerini söyleyen tecrübeli hoca, “Baskıyı kırmak adına mücadele ettik ama 15 gündür buradayız, kolay değil bir şeyleri değiştirmek. Her hafta üzerine koyan bir takımız. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Beşiktaş’ı da tebrik etmek lazım mücadelelerinden dolayı” şeklinde konuştu.

Açık Mert Korkusuz

Süper Lig'in 5. hafta maçında BeşiktaşGençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

İlk yarı tutuk bir görüntü çizen Beşiktaş'a karşın Gençlerbirliği net pozisyonlar yakaladı. 23'te ise Dusko Tosic'in kendi ağlarına gönderiği topla devre 1-0 Başkent ekibinin üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya Cenk Tosun ve Necip Uysal'ı sahaya sürerek başlayan Şenol Güneş'in ekibi, 67'de Gökhan Töre ile eşitliği sağladı.

Oyunun son bölümünde tek kale oynayan Beşiktaş galibiyet golünü bulamadı ve müsabaka 1-1 sonuçlandı.

Beşiktaş 6. haftada evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Gençlerbirliği ise Akhisar Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın 3000. golünü Gökhan Töre attı.

Beşiktaş'ın 3000. golünü Gökhan Töre attı.

Spor Toto Süper Lig'de 58. sezonunu geçiren Beşiktaş, lig tarihindeki 3000. golünü Gençlerbirliği deplasmanında buldu.

Gençlerbirliği maçının 67. dakikasında topu kafayla ağlara yollayan Gökhan Töre, Beşiktaş tarihinin 3000. golünü kaydetti ve tarihe geçti.

İlk golü Nazmi Bilge attı

Beşiktaş'ın lig tarihinde ilk golünü atan futbolcu Nazmi Bilge olmuştu. 

Siyah-beyazlıların, 1959-1960 sezonunun ilk haftasında Altay ile yaptığı ve 2-1 kazandığı maçta rakip fileleri 2 kez havalandıran eski milli futbolcu, adını kulüp tarihine yazdırdı.

'Kara Kartallar'ın ligdeki 500. golünü, 28 Ekim 1967'de oynanan ve Beşiktaş'ın sahasında Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta İhsan Büyükbuğdaypınar kaydederken, 1000. golü 2 Ekim 1983'te siyah-beyazlıların deplasmanda Kocaelispor'u 2-1 yendiği karşılaşmada Cevat Şekerbegoviç attı.

Beşiktaş'ın 1500. golü 1 Eylül 1991'de Gençlerbirliği ile İstanbul'da oynanan ve 1-1 berabere biten mücadelede Zeki Önatlı'dan, 2000. golü ise 25 Ekim 1998'de yapılan ve Fenerbahçe karşısında 3-2 kazanılan karşılaşmada Daniel Amokachi'den geldi.

Siyah-beyazlıların lig tarihindeki 2500. golünü ise İbrahim Akın, 14 Mayıs 2006'da Trabzonspor karşısında deplasmanda alınan 2-1'lik galibiyette kaydetti.

Tolga Zengin maç sonu çıldırdı

Tolga Zengin maç sonu çıldırdı

Maç sonunda soluğu hakem Fırat Aydınus’un yanında alan Tolga Zengin, hararetli şekilde itirazlarını yaparken bir anda ortalık karıştı.

Gençlerbirliği’nin yıldızı Skulasson ile laf dalaşına giren Tolga, rakibinin üzerine yürümeye kalkınca iki takım oyuncuları araya girdi.

Güçlükle sakinleştirilen Tolga’yı Gençlerbirliği ve kendi takım arkadaşları tutmakta zorlandı. Tolga’nın bir ara Beşiktaş teknik ekibinden bir ismi iterek yere düşürdüğü görüldü.

Tecrübeli futbolcu zor da olsa sakinleştirilerek soyunma odasının yolunu tuttu.

Tolga, 'Ben hakemle konuşurken o bana gelerek küfretti.  Tartışmanın nedeni buydu' dedi.

Tolga ve Skulason arasındaki tartışmayı duymadığını belirten karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ise, 'Eğer küfür olayını duysaydım yaptırım uygulardım' diye konuştu.

Eurosport & Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0