Görüş Bildir
Haberler
Gelmiş Geçmiş En Seksi Ünlü Kadını Onedio Okuyucuları Seçti!

Gelmiş Geçmiş En Seksi Ünlü Kadını Onedio Okuyucuları Seçti!

Geçtiğimiz günlerde en seksi ünlü kadını seçmeniz için size bir anket yapmıştık. Anketimiz sonuçlandı.

İşte en seksi 15 ünlü kadın👇

Anketimizi merak ettiysen;

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Serenay Sarıkaya

15. Serenay Sarıkaya

Son dönemlerde işlerinden çok yaşadığı aşklarla gündeme gelen Serenay Sarıkaya en seksi kadın anketimizde Onedio okurları tarafından 15. seçildi. Instagram paylaşımlarıyla beğeni rekoru kıran Serenay Sarıkaya tarzıyla da birçok influencera ilham oluyor.

14. Hadise

14. Hadise

En son Altın Kelebek Ödüllerinde hem konuşması hem de sevgilisine söylediği romantik sözler ile kalbimizi kazanan Hadise ise listemizde 14. sırada yer alıyor.

13. Gigi Hadid

13. Gigi Hadid

Onedio okurlarının seçtiği en seksi kadın anketimizde 13. sırada ise Gigi Hadid var. Taze anne olmasının yanında, sevgilisi Zayn Malik ve annesi Yolanda Hadid arasında geçenler nedeniyle son zamanlarda gündemimizdeydi.

12. Dua Lipa

12. Dua Lipa

Paylaşımları ile beğeni rekorları kıran,  kıyafet tercihleri ile sık sık vücudunu göstermekten kaçınmayan Dua Lipa ise en seksi kadın anketimizde 12. sırada yer aldı.

11. Amanda Cerny

11. Amanda Cerny

Bir zamanlar popülerliğinden şüphe etmediğimiz ama şu aralar kendi köşesine çekilen Amanda Cerny de gördüğünüz gibi seksiliğini kaybetmeyenelerden. Listemizde 11. sırada yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Pınar Deniz

10. Pınar Deniz

Oyunculuğu, güzelliği, tatlılığı ile fazla konuştuğumuz Pınar Denizi şimdi de seksiliği ile konuşacağız demek ki! Onedio okuyucularına göre en seksi kadın anketimizde 10. sırada yer alan Pınar Deniz her listeye adını yazdırıyor.

9. Madison Beer

9. Madison Beer

Madison Beer da Onedio okuyucularına göre en seksi kadınlar arasında 9. sırada yer alıyor. Madison Beer'ın seksiliğinden şüphe ettiğimiz tek bir an olmamıştı zaten.

8. Kendall Jenner

8. Kendall Jenner

Yaptığı her paylaşımla, giydikleriyle tanıdığımız Kendall Jennar ise Onedio okuyucuları tarafından en seksi 8. kadın seçildi. En son olarak basketçi sevgilisi Devin Booker ile yaşadığı aşkla da kendisini uzun uzun konuşmuştuk.

7. Hande Erçel

7. Hande Erçel

En seksi kadınlar arasında 7. sırada Hande Erçel var. Ne yapsa konuştuğumuz, her giydiği olay olan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü isimlerinde bulunduğu listede en şık kadın seçilerek her kategoride yerini alıyor gördüğünüz gibi...

6. Margot Robbie

6. Margot Robbie

Seksi denilince aklınıza ilk gelenlerden biri de Margot Robbie olmalı. Onedio okurlarına göre en seksi kadınlar arasında 6. sırada yer alan Margot Robbie en son olarak Bombshell filmi ile adından söz ettirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kylie Jenner

5. Kylie Jenner

Onedio okuyucularına göre en seksi kadınlar arasında 5. sırada yer alan Kylie Jenner ise genellikle çıplak pozları ile gündeme geliyor. Çıplak pozların hakkını  da veriyor...

4. Rihanna

4. Rihanna

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı bu fotoğrafla ortalığı kasıp kavuran Rihanna'nın listede yer almadığını düşünmeniz bizi üzer. Onedio okuyucuları, en seksi kadınlar anketimizde 4. sırada Rihanna'yı seçtiler.

3. Ester Exposito

3. Ester Exposito

Élite dizi ile daha da bi' yakında tanıdığımız Ester Exposito, Onedio okurları tarafından en seksi 3. kadın olarak  yerini aldı. Oyunculuğu, güzelliği ile dikkat çeken Ester'in seksilikten eksik kalacağını sanmıyoruz.

2. Scarlett Johansson

2. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson ise en seksi kadın anketimizde 2. sırada yer alıyor. Başarılı oyunculuğu ile tanıdığımız Scarlett geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olması ile de gündemdeydi.

1. Barbara Palvin

1. Barbara Palvin

Evet günler, aylar, yıllar geçiyor ama Barbara Palvin sırasını asla kaptırmıyor. Ne güzelliği, ne seksiliği ne de tatlılığı eskiyor. Onedio okuyucularına göre en seksi kadın Barbara Palvin seçildi. Sevgilisiyle uyumu ve eğlenceli halleri ile de insan çatlatan Barbara Palvin'in bu kadar şanslı olması üzerine bir araştırma yapmak isteriz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
15
14
11
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Batuhan Kaya

Bizim ülkede güzellik ve seksilik ayırt edilemiyor sanırım Barbara Palvin en güzeli olabilir ama kesinlikle en seksisi olamaz bu listenin.

Özge Can

Sen varya gözleri gören ve biraz beyni çalışan tek Türk erkeği olabilir misin. Helal olsun gerçekten sıradan basit aklı başka yerinde Türk insanı gibi Shoplu... Devamını Gör

Hande Erçel mi 😂😂😂 Ya bi yürüyün gidin boş boş bakıyo

Countess Rain

Vizyonsuzluk nedir.