Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray - Darüşşafaka Maçı Ertelendi

Galatasaray - Darüşşafaka Maçı Ertelendi

Enver K.
19.03.2016 - 14:33

Spor Toto Basketbol Ligi'nde oynanacak olan Galatasaray Odeabank - Darüşşafaka Doğuş mücadelesinin İstanbul'daki terör olayları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki Galatasaray Odeabank – Darüşşafaka Doğuş karşılaşması terör olayları nedeniyle ertelendi.

Bugün saat 19:00’da oynanaması planlanan mücadele İstanbul Taksim’de meydana gelen terör saldırısı sebebi ile ileri bir tarihte oynanacak.

TBF'den açıklama;

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 22.hafta müsabakalarından Galatasaray Odeabank – Darüşşafaka Doğuş takımlarımız arasında bugün saat 19.00 de oynanacak müsabaka ile ilgili olarak, Darüşafaka Doğuş kulübünün 'Taksim'deki bomba olayı sırasında basketbol takımının Taksim bölgesinde olmaları ve halen aynı bölgede otelde kampta bulunan sporcularının ciddi psikolojik sorun yaşamaları nedeniyle, müsabakanın ertelenmesi' talebi ve Galatasaray Kulübünün de TBF'nin bu nedenle alacağı karara saygılı olduklarına dair beyanları değerlendirilerek, söz konusu müsabakanın Darüşafaka Doğuş kulübü'nün 'gösterdiği gerekçelere' dayalı olarak  ileride açıklanacak bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. 

Diğer basketbol müsabakalarının ise programlandığı şekilde oynanacağı kamuoyuna duyurulur.

TBF

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın