Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray’a Telles Müjdesi

Galatasaray’a Telles Müjdesi

Enver K.
06.09.2015 - 15:15

Inter, Galatasaray'dan satın alma opsiyonu ile kiraladığı Alex Telles'in bonservisini sezon sonunu beklemeden almak istiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray’ın Gremio’dan büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Alex Telles, sarı-kırmızılı kulübün kasasını dolduracak. Transfer sezonunun son gününde satın alma opsiyonu ile Inter’e kiralanan Telles, bonservisi ile gitmek üzere…

Brezilyalı futbolcuyu Galatasaray’an kazandıran sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin, şimdi çalıştırdığı Inter’in kadrosunda da genç futbolcuyu görmek istediği öğrenildi. Bunun üzerine şartları değerlendiren Inter yönetimi, birkaç ay içinde girişimlere başlama kararı aldı.

Telles transferi ile ilgili açıklama yapan Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, “Telles’in bonservisini almayı düşünüyoruz. Ekim veya Kasım ayı içerisinde bu hamleyi yapmak istiyoruz. 8.5 milyon Euro’luk bedeli ödeyerek transferi tamamlayabiliriz” dedi.

Transfer tamamlanırsa, kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro alan Galatasaray, Telles’ten toplamda 10 milyon Euro gelir elde etmiş olacak.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın