Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Futbolcuların Boş Vakitlerinde Uğraştığı 10 İlginç Hobi

Ünlü Futbolcuların Boş Vakitlerinde Uğraştığı 10 İlginç Hobi

cakyz
23.10.2014 - 20:56 Son Güncelleme: 24.10.2014 - 14:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Theo Walcott - Çocuk kitabı yazarı

1. Theo Walcott - Çocuk kitabı yazarı

Kitap okumak ve yazmak hakkında beslediği büyük tutku, birçok hayranı tarafından bilinmiyor. Fakat Theo Walcott, bugüne kadar 4 tane kitap yazdı ve her kitabında, T.J. isimli karakterin maceralarını anlattı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, 2011 yılında otobiyografik bir kitap olan ve kariyerini oldukça net bir şekilde anlattığı “Theo, Growing Up Fast” isimli kitabı da yazmıştı.

2. Gerrard Pique - Poker oyuncusu

2. Gerrard Pique - Poker oyuncusu

Barcelona'nın yıldız oyuncusu, nasıl güzel vakit geçireceğini biliyor. Büyük ihtimalle birçok kişi, Gerrard Pique'nin hevesli bir poker oyuncusu olduğunu bilmez. İspanya'nın dünya kupasında yaşadığı kabusu, Las Vegas da poker masalarında sabahlayarak geride bırakabilmesi, bu adamın poker sevgisinin bir kanıtı aslında. Fakat söylenene göre, futbol oynamak konusunda çok daha iyiymiş.

3. Rio Ferdinand - Eşek şakası ustası

3. Rio Ferdinand - Eşek şakası ustası

Eski Manchester United oyuncusu Ferdinand, arkadaşlarına eşek şakası yapmaya bayılıyor. Zamanında dünyanın en iyi savunmacısı ünvanını elinde bulunduran tecrübeli oyuncu, en ciddi maçlardan önce bile arkadaşlarına eşek şakaları yapıyormuş. Gary Neville, Ashley Cole, Rooney ve David Beckham gibi isimlerin, Ferdinand'ın şakacılığından nasibini aldığı biliniyor.

4. Andrea Pirlo - Şarap eksperi

4. Andrea Pirlo - Şarap eksperi

Sahaya yansıttığı zekası, kullandığı inanılmaz frikikler ve oyunun tamamını okuyarak hareket etmesiyle bilinen ünlü oyuncu Andrea Pirlo, boş zamanlarından şarap eksperliği yapmaktan büyük zevk alıyormuş. Ayrıca Pirlo soyadı, İtalya'da oldukça geleneksel olan bir beyaz şarap markası. Ailesinin işi nedeniyle çocukluğundan beri şaraplar ile çok yakın olan Pirlo, şaraplara olan düşkünlüğünde en büyük payın büyük annesinde olduğunu söylüyor. Tıpkı şarap gibi, Pirlo'da yaşlandıkça daha iyi olmuyor mu? Adamın klaslığını nereden aldığı belli!

5. Ryan Giggs - Yoga guru

5. Ryan Giggs - Yoga guru

Manchester United'ın ikonik ismi ve günümüzde yardımcı teknik direktörü olan Ryan Giggs, takımı için 114 gole imza atmış bir isim. 40'lı yaşlarında futbol oynamaya devam eden çok az sayıda futbolcudan biri olan Giggs, yoganın onu gençleştirdiğini ve bu sebeple de uzun süre sahalarda kalabildiğine inanıyor. Giggs tarafından hazırlanmış ve kişisel gelişiminiz üzerine odaklanan bir de DVD seti bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cristiano Ronaldo - Bingo!

6. Cristiano Ronaldo - Bingo!

Portekizli yıldızın en büyük hobisi Bingo oynamakmış. İngiltere'de geçirdiği günlerde, yılbaşı hediyesi olarak Bingo oyununun DVD versiyonu hediye edilmiş ünlü oyuncuya ve o da, o günden bugüne büyük bir hayranı olmuş oyunun.

7. Michael Owen - Atlarla ilgilenmek

7. Michael Owen - Atlarla ilgilenmek

Atlara olan ilgisi yüzünden ödüllere layık görülen ünlü oyuncu Michael Owen, atlarını yetiştirdiği birçok tesise sahip. 2013 yılında futbolculuk kariyerini noktalayan yıldız oyuncu, günümüzde tüm zamanını atlara ayırıyormuş. Söylediğine göre atlara olan sevgisinin para ile hiçbir ilgisi yokmuş, bu işi yalnızca zevk için yapıyormuş.

8. Asamoah Gyan - Müzisyen

8. Asamoah Gyan - Müzisyen

28 yaşındaki Ganalı yıldız futbolcu, renkli karakteri nedeniyle birçok kez ödül almıştı. Futbol oynamadığı zamanlarda müzik ile uğraşan Asamoah, 2010 yılında ilk şarkısını 'Baby Jet' ismi ile piyasaya sürdü. Bu şarkı ile 2011 Gana Müzik Ödülleri'nde ödüle layık görüldü ve bir takım ünlü mekanlar, Asamoah'ı konser vermek üzere davet etti. Çok havalı eleman çok!

9. David Beckham - Eskrim

9. David Beckham - Eskrim

Eski Manchester United ve Real Madrid oyuncusu İngiliz yıldız David Beckham, 2007 yılında Los Angeles Galaxy transferinden sonra, eskrim sporuna merak salmış. Tom Cruise ve Will Smith gibi Hollywood'un yıldız isimleri tarafından bu sporla tanıştırılan Beckham, günümüzde boş zamanlarının tamamını bu spora harcıyormuş. Efsaneye göre Beckham ve Will Smith biraraya gelip Tom Cruise'un evine gidiyorlar ve orada bütün gün eskrim yapıyorlar.

10. Andrey Arshavin - Moda tasarımcısı

10. Andrey Arshavin - Moda tasarımcısı

Arsenal'in eski orta saha oyuncusunun moda tasarımı bölümünden mezun olduğunu biliyor muydunuz? Kadın kıyafeti tasarımları ile birçok ödül alan Andrey Arshavin, bu işle uğraşmaya 17 yaşında başlamış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
9
9
7
5
2