Görüş Bildir
Haberler
Fotoğrafçıların Kesinlikle İzlemesi Gereken Belgesel: The Photographers

Fotoğrafçıların Kesinlikle İzlemesi Gereken Belgesel: The Photographers

Fotoğrafçılığa uzaktan, yakından veya çok çok ucundan bile merakınız varsa, kesinlikle izlemeniz gereken belgesellerden biri de, National Geographic fotoğrafçılarını ele alan The Photographers belgeseli. National Geographic'in dünyaca ünlü fotoğrafçılarının, dünyanın en ünlü fotoğraflarını çekerken neler yaşadıkları, ne hissettikleri, aslında bizim fotoğrafa bakarken aklımıza gelmeyecek bir çok şeyi anlatan bu belgesel, vermek istediği duygu bakımından da uzun metrajlı bir film kadar etkili olabiliyor.

Eski bir belgesel olan The Photographers, dünyanın en başarılı, ödüllü veya National Geographic dergisinin kapağına çıkmış fotoğrafların nasıl çekildiğini anlatıyor. Günümüzde internetle pek alakası olmayan, pek dergi kitap okumayan insanların bile en az bir kere gördüğü dünyaca ünlü fotoğraflar, en başarılı fotoğrafçıların bir arada bulunduğu National Geographic ekibi tarafından çekiliyor. Tabi bu çekimlerin yapıldığı seneler öncesi de aynı zamanda yine Nat Geo ekibi tarafından kameraya alınmış. Dünyaca ünlü fotoğrafların çekilirken sizin o an videosunu izlemeniz gerçekten garip bir his. Ayrıca fotoğrafçıların konusuna dahil ettiği kompozisyonlar, duyarlılık içeriyor. Afrika'da aç kalan çocuklardan yaşam alanı bulamayan hayvanlara kadar bir çok konuyu fotoğraflarında işlemişler.

Fotoğrafçıların, özellikle de Nat Geo fotoğrafçılarının fotoğraf çekerken neler yaşadıklarını merak ediyorsanız mutlaka izlemeniz gereken bir belgesel.

Kaynak: http://www.dunyayikesfet.net/2015/09/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

National Geographic - Fotoğrafçılar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın