Görüş Bildir
Haberler
Flörtünüz Sizi Bu Taktiklerle Düşürmüş Olabilir: Bağlama Büyüsü Kadar Etkili Garip Flört Taktikleri

Flörtünüz Sizi Bu Taktiklerle Düşürmüş Olabilir: Bağlama Büyüsü Kadar Etkili Garip Flört Taktikleri

esma çetin
21.06.2022 - 07:47

İlişkilerin flört dönemi en heyecanlı ve tatlı evresidir. Ancak flört evresi için öyle garip taktikler var ki inanamazsınız! Sizler için garip flört trendlerini derledik. Hadi buyurun 👇

Kaynak: https://medium.com/illumination/six-w...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Randevuya çıkmadan bütün beklentilerini söylemek,

1. Randevuya çıkmadan bütün beklentilerini söylemek,

'Hardballing' olarak bilinen bu trendi en basit haliyle kartları açık oynamak diyebiliriz. Daha bir ilişkiye başlamadan hatta randevuya bile çıkmadan karşı tarafın sizden ve bu ilişkiden beklentilerini açıkça söylemesi anlamına geliyor. En başta tüm isteklerinizi ve karşı taraftan beklentilerinizi söylemek ilişkiye bir açıklık getiriyor ve size uymayan birini tanımak için zaman harcamamış oluyorsunuz. Ancak ben flört döneminin heyecanını ve karşı tarafı yavaş yavaş tanımayı seviyorum derseniz bu trend size göre değil.

2. Sadece cinsel birliktelik peşinde olma,

2. Sadece cinsel birliktelik peşinde olma,

'Roaching' adı verilen bu trend aslında adını hamam böceğinden alıyor. Evet, yanlış duymadınız hamam böceğinden! Hamam böcekleri gözden uzakta, saklanarak üredikleri için bu trendin adı buradan geliyor ve bir kişinin birden fazla insanla birlikte olması anlamına geliyor. Bir ilişki yaşamak istiyorsanız bu tip insanlardan uzak durmanız lazım çünkü bu insanlar uzun vadeli bir ilişki değil tek gecelik bir ilişki peşinde olurlar. Anlayacağınız uzak durun yoksa üzülürsünüz!

3. İlişkiyi herkesten saklama,

3. İlişkiyi herkesten saklama,

Bu trende İngilizcede 'stashing' deniliyor ve bir nevi gizli saklı bir ilişki yaşama anlamına geliyor. Bu trendi uygulayan insanlar hayatlarına giren insanı ailesinden, arkadaşlarından ve sosyal çevresinden uzak tutar. Yani sizi hayatına dahil etmez. Bu durum benim için sorun değil diyorsanız tamam ama çoğu insan için kırıcı ve üzücü oluyor.

4. Ağırdan almak,

4. Ağırdan almak,

Başlıktan da anlayacağınız gibi bu trendde taraflar birbirilerini tanıma dönemini ağırdan alırlar ve bir ilişkiye başlamak için birlikte uzun zaman geçirirler. Bu trend, ilişkiye başlamadan önce karşı tarafı tamamen tanıyıp nasıl birini olduğunu uzun zamanda anlayabildiğiniz için kimilerine göre oldukça sağlıklı. Ancak kimi insanlar da bu süreci çok uzun bulup sıkılabiliyor. Herkesin flört anlayışı farklı tabi!

5. Olmadığı biri gibi davranmak,

5. Olmadığı biri gibi davranmak,

Tanışma ve arkadaşlık siteleri üzerinden flört ediyorsanız konuştuğunuz insanla buluşacağınız kişi arasında dağlar kadar fark olabiliyor. Kimi insanlar fotoğraflarını öyle bir shopluyor ki resmen kaliteli dolandırıcılık 😂 Fake hesaplar, Instagram efektleri, shoplar derken bir de sesini değiştirme trendi çıktı! Her şeyin sahtesi çıktığı gibi daha karizmatik olmak için sesini değiştirenler de var. Böyle insanlara dikkat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir öyle bir böyle davranmak,

6. Bir öyle bir böyle davranmak,

'Breadcrumbing' adı verilen bu trend, ismini Hansel ve Gretel hikayesinden alıyor. Kısaca birinin sizi çantada keklik olarak olarak görmesi diyebiliriz. Konuştuğunuz kişi size karışık sinyaller yolluyor ve bir iyi bir kötü davranıyorsa bu trendi uyguluyor demektir. Bu insanlar, bir yandan 'bu ilişki olur kesin benden hoşlandı' diyeceğiniz kırıntılar bırakıyor bir yandan da sizi umursamıyor gibi davranabilir. Bu oyunlara düşüp boşuna kendinizi üzmeyin deriz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
13
5
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.C. Mehmet

#5 Katılıyorum. Arkadaşlık uygulamalarının hepsi çöp. Uygulamalardan öğrendiğim şey şu. Gerçek bir kız arkadaş istiyorsan onu gerçek hayatta bul. #4 Ağırdan... Devamını Gör

Abrek Kafkas

delimisiniz ya oturun oturduğunuz yerde aşk diye bir şey yok, sevginin gücüne inanın ;)

Aslı Alptekin

Alkol zammından sonra artk türbanlılar evleniyo sadece.