Görüş Bildir
Haberler
Firmadan 392 TL'lik Baklava Açıklaması: '1 Kilo Değil, 3,57 Kilo Alındı'

etiket Firmadan 392 TL'lik Baklava Açıklaması: '1 Kilo Değil, 3,57 Kilo Alındı'

İktidara yakın gazetelerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin '1 kilo baklavaya 392 TL verildi' başlığıyla çıkan haberlerin ardından tatlı firmasından açıklama geldi. Firma, alınan baklava miktarının 3.57 kilo olduğunu açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı Meclis Denetim Komisyonu 2020 Yılı Denetim Raporu'nda, İBB'nin bağlı kuruluşu İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri'nin (İETT) 1 kilo tatlıyı 392.70 liraya aldığı belirtilmişti.

Bu konuda yapılan haberlerin ardından AKP Gençlik Kolları, İBB önünde protesto gösterisi düzenlemiş ve baklava dağıtımı yapmıştı.

Çıkan haberler sonrası tatlı firmasından bir açıklama geldi. Firma alınan baklava miktarının 3.57 kilo olduğunu, faturaya yanlışlıkla 1 kilo olarak yazıldığını belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
392
71
18
13
10
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sensizsinema

Bastırdığınız pankart daha pahalıya gelmiştir salaklar

ersaglamnihat

Komedi amkdsajdshajkdsahjsdakhjsad bir de kocaman yazmışlar 392TL'yi yediler diye. Abi yemin ediyorum bu kafayla nasıl iktidar oldular anlamak mümkün değil.

Destan Yazan

Kaybolan milyar dolarların hesabını veremeyenler 392 TL 'yi mi soruyor :D Bunu sormak için hazırladığınız afişin maliyeti bile 392 TL 'den fazla :D