Görüş Bildir
Haberler
Feyza Aktan Özcan Deniz'e Önce Tokat Attı, Sonra Kıyafetini Parçaladı! Olay Kameralara Böyle Yansıdı...

Feyza Aktan Özcan Deniz'e Önce Tokat Attı, Sonra Kıyafetini Parçaladı! Olay Kameralara Böyle Yansıdı...

Müge Kakşi
22.10.2021 - 19:07

2018 yılında evlenen ünlü sanatçı Özcan Deniz ve Feyza Aktan sonrasında anlaşamadıklarını belirtilerek boşanmaya karar vermişlerdi. Boşanmanın sonrasında evliliklerinden bir çocukları olan çift bu kez çocuklarının velayeti için tekrar mahkemelik oldu. Basına kapalı olarak sürdürülen duruşma sonrası ise bazı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Feyza Aktan'ın Özcan Denizi tokatladığı görülürken ardından kıyafetini yırtması ve söylediği sözler de olay oldu. İşte Feyza Aktan ve Özcan Deniz olayına dair detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a açtığı velayet davasının dördüncü duruşması görüldü. Basına kapalı olarak görülen duruşmada 3 tanık dinlendi. Tarafların hazır bulunduğu duruşma 14 Aralık'a ertelendi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Arasında İpler Gerildi

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Arasında İpler Gerildi

Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 8 Mart 2018 tarihinde evlenmişti. Bir çocuğu olan çift, anlaşamadıklarını belirterek, boşanmaya karar vermişti. Evliliklerini sonlandıran ikili, çocuklarının velayeti için ise davalık olmuştu. İstanbul Aile Mahkemesi'nde devam eden duruşmada taraflar bugün yine karşı karşıya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen duruşma yaklaşık iki saat sürdü.

Duruşma ardından magazin gündemine bomba gibi düşen görüntüler ortaya çıktı. İddiaya göre; Özcan Deniz, 15 Eylül günü oğlunun okula gitmediğini öğrenmesi üzere eski eşi Feyza Aktan'ın evine gitti.

Deniz'in eve gitmesinden bir süre sonra, ikili arasında tartışma yaşandı. Yaşanan olayın ardından Özcan Deniz, karakola giderek Feyza Aktan'dan şikayetçi oldu.

Feyza Aktan Özcan Deniz'e Önce Tokat Atıyor, Son Kıyafetini Parçalıyor...

Feyza Aktan Özcan Deniz'e Önce Tokat Atıyor, Son Kıyafetini Parçalıyor...

İkilinin tartışma anları, sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Evin kapısının önünde yaşanan tartışmaya ilişkin görüntülerde; Feyza Aktan'ın, Özcan Deniz'e tokat atarak kıyafetini parçaladığı görülüyor.

Soruşturma dosyasına giren görüntülerde, Özcan Deniz'in 'Çocuğun kıyafetini giydir, elimi cimcikleme' dediği, Feyza Aktan'ın ise 'Bıktım senden, ne istiyorsun benden' diye bağırdığı duyuluyor.

Görüntülerde; Özcan Deniz'in 'Çocuğa vurma' diye bağırdığı, Feyza Aktan'ın ise 'Kameraların önünde neyin şovunu yapıyorsun?' dediği duyuluyor.

"Sen Kredi Kartı Değilsin Oğlum"

"Sen Kredi Kartı Değilsin Oğlum"

Öte yandan duruşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan Deniz'in sert sözleri gündem oldu. Oğlu ile fotoğrafına uzunca bir not düşen şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

'Sen evlatsın... Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi 'kredi kartı' değilsin...'

'Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın her nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin.'

TANIKLAR DURUŞMADA 

Bugün görülen duruşmada ilk olarak Özcan Deniz’in kız kardeşi Sibel Semerci ile oturduğu sitenin elektrik teknisyeni Salih Yıldırım tanık olarak dinlendi. Deniz’in iki tanığının ardından Feyza Aktan’ın tanığı annesi Fatıma Damarcan dinlendi.

İşte Özcan Deniz'in O Paylaşımı

İşte Özcan Deniz'in O Paylaşımı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak B.

Eh. Kendi etti kendi buldu biraz herif. Hiç de sevmem. Bir değil iki değil beş değil on değil hep yaşça fazlaca küçük kadınlarla oluyor. Yaklaşık olarak beni... Devamını Gör