Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'nin Kamp Programı Belli Oldu

Fenerbahçe'nin Kamp Programı Belli Oldu

Batuhan
29.06.2015 - 11:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

25 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına Samandıra'da başlayan Fenerbahçe12 günlük kamp çalışması için yarın Topuk Yaylası'na gidecek.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın geçtiğimiz günlerde gidip incelemeler yaptığı Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde 3. saha da tamamlandı ve hazır duruma getirildi.

Sarı-Lacivertli takımdaki mevcut oyunculara gençlerin, kiradan dönenlerin, affedilenlerin ve yeni transferlerin eklenmesiyle 36 kişilik bir futbolcu ordusu adeta Topuk Yaylası'na çıkarma yapacak. Takıma yeni katılacak transferlerle birlikte bu sayı 40'ı bulacak. Pereira, daha sonra bu oyuncular arasından eleme yaparak sezona 28 futbolculuk kadroyla başlayacak.

Milli takımlara gittikleri için sezonu geç kapatan ve bu nedenle tatilleri süren oyuncular çalışmalara daha sonra katılacak.

Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Michal Kadlec, Miroslav Stoch ve Simon Kjear'in 1 Temmuz'dan itibaren Topuk Yaylası'ndaki kampa dahil olacakları belirtildi.

8 özel maç

Takımı erken kampa alan ve antrenman sayılarını günde iki antrenmana çıkaran Pereira, fiziksel bakımdan yeterli duruma gelmek, takımın durumunu görmek ve oyun yapısını yerleştirmek için Şampiyonlar Ligi elemesi için en az 8 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. İlk maçlar Topuk Yaylası kampında ve orada bulunan tesislerin çim sahasında oynanacak. Bunun için Kızılcahamam, Kartepe gibi bölgeye yakın yerlerde kamp yapan takımlarla temasa geçildi. Geçen sene olduğu gibi bir İran takımı, Boluspor ve Düzcespor ile hazırlık maçları oynanabilir.

Kadıköy'de rakip Dnipro

Fenerbahçe, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Ukrayna ekibi Dnipro ile hazırlık döneminde özel maç yapacak. Bu mücadelenin 11 Temmuz'da sona erecek Topuk Yaylası kampından sonra 15 Temmuz'da İstanbul'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanması planlanıyor.

Afyon Turnvuası'nda önemli rakipler

28-29 Temmuz'da ilk maçları oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme heyecanı öncesinde Fenerbahçe en ciddi hazırlık maçlarını Afyon'da yapacak.

20-25 Temmuz tarihlerinde organize edilecek Afyon Summer Futbol Fest'e katılacak olan Fenerbahçe, bu turnuvada Avrupa'nın güçlü ekipleri ile mücadele edecek. Atletico Madrid, Marsilya, Real Betis ve Olympiakos gibi ekiplerin katılacağı Afyon Summer Futbol Fest'in ardından sarı-lacivertli takım şampiyonlar ligi ön eleme turunu geçmek için geri sayıma başlayacak.

Vatan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0