Görüş Bildir
Haberler
Favori Harcamanı Tahmin Ediyoruz!

etiket Favori Harcamanı Tahmin Ediyoruz!

Her ne kadar birçok şeye para harcamak günlük yaşamın bir zorunluluğu da olsa, aslında bu harcamalardan bazıları bizim için keyiftir. Hepimiz, karakterlerimiz ve ilgi alanlarımıza göre, bazı şeylere harcadığımız paraya neredeyse hiç acımayız; çünkü onlar bizi hayatta mutlu eden küçük ayrıntılardır. Bakalım senin karakterine ve zevklerine göre, en favori harcaman hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şimdiden yeni yılın kutlu olsun! Piyangodan sana şöyle yüklü, güzel bir ikramiye çıksa bununla ne yapardın?

2. Canın çok sıkıldığında seni bunlardan hangisini yaparken görebiliriz?

3. Cüzdanındaki kredi kartlarının sayısı nedir peki?

4. Yaptığın harcamalarla insanlığa bir yapı armağan edecek olsan, hangisi senin ismini taşısın isterdin?

5. Yakın arkadaşının doğum gününe gideceksin diyelim; nasıl bir hediye alalım kendisine?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu sıfatlardan hangisi seni tanımlamak için en uygun düşer peki?

7. Şimdi de şu üç cümleden, senin hayat felsefene daha yakın olanı öğrenelim.

8. Son olarak, hafta sonu okumalık bir dergi seç kendine!

8. Son olarak, hafta sonu okumalık bir dergi seç kendine!

Kitap!

Sen tam bir kitap kurdusun. Hayal gücün hayli kuvvetli. Aynı zamanda öğrenmeye meraklısın; ve daha da önemlisi, kendi kendine de iyi vakit geçirebilen insanlardansın. Yeni kitap kokusu da senin bağımlılığın olsa gerek :) Kesinlikle kitaplara harcadığın para senin için büyük keyif.

Tatil!

Senin en favori harcaman kesinlikle tatil! Zamanın ve yeterli paran olsa, hiç üşenmez, tüm izinlerini bir tatille değerlendirmek istersin. Keşfetme ve kafanı bu şekilde boşaltma tutkun bir yana, muhtemelen yoğun çalışıyor ve epeyce yoruluyorsun. Tatile verdiğin para belki bazen bütçeni yoruyor; ama bu senin dinlenmen ve dinç kalabilmen için kesinlikle gereklilik!

Yeme - içme!

Tabii buna eğlence de dahil! Neşeli, dostlarıyla vakit geçirmeyi seven, yeni şeyler, yeni mekanlar denemekten haz alan birisin sen. Biraz da boğazına düşkün olabilirsin gerçi :) Yemek yapmak, dışarıda yemek ya da güzel bir mekanda bir şeyler içmek; bunlar senin için hem keyif, hem de rahatlayıp stres atma kaynağı. Canına değsin :)

Kültür - sanat!

Tam bir sanatsever olduğun, işin gücün, mesleğin, okulun ne olursa olsun ruhunu asıl doyuran şeyin sanat olduğu belli. Yeni filmleri, şehirdeki tiyatroları, sergileri, galerileri, festivalleri, konserleri takip etmek senin için adeta gereklilik. Estetiğe hem önem veren, hem de bundan haz duyan bir zihnin var. Kültür sanat faaliyetlerine ayırdığın para senin için kesinlikle mutluluk!

Kıyafet!

Saçından tırnağına kadar kendine özen gösteren, dış görünüşüne hayli önem veren birisin ve bunu kendine olan saygının bir gerekliliği olduğunu düşündüğün için yapıyorsun. Bu uğurda kimi zaman seni zora sokacak harcamalar yaptığın, kimi zamansa gerçekten de ihtiyacın olmayan şeyler alabildiğin oluyor; ama alışverişten büyük bir keyif aldığın gerçek!

Evin!

Sen kesinlikle evine, ailesine düşkün birisin. Yaşam alanının güzel ve konforlu olması senin için hayli önemli; çünkü en büyük huzuru evinde bulanlardansın! Bu yüzden de evini güzelleştirmek için yaptığın her harcama, mumundan mobilyasına kadar, senin için zaman zaman bütçeni zorlayıcı dahi olsa, kesinlikle gerçek bir keyif!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
455
222
136
120
40
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kitap! Sen tam bir kitap kurdusun. Hayal gücün hayli kuvvetli. Aynı zamanda öğrenmeye meraklısın; ve daha da önemlisi, kendi kendine de iyi vakit geçirebi... Devamını Gör

Celia

Kitap! Seçtiğim şıklara göre pek sürpriz olmadı. :)