Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim'den 21 Kişiye Suç Duyurusu

Fatih Terim'den 21 Kişiye Suç Duyurusu

Batuhan
23.06.2016 - 15:03

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendisi, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terim'in avukatı aracılığıyla, A Milli Futbol Takımının, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'ndaki ikinci maçında İspanya'ya 3-0 mağlup olmasının ardından kendisine, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 21 kişi hakkında hazırlanan suç duyurusu dilekçesi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunuldu.

Dilekçede Terim ve ailesine yönelik sosyal medya paylaşımlarına yer verildi

Dilekçede Terim ve ailesine yönelik sosyal medya paylaşımlarına yer verildi

Dilekçede, söz konusu 21 kişinin İspanya maçının mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından Terim ve ailesine yönelik sosyal medya paylaşımlarına yer verildi.

21 kişi hakkında ''alenen hakaret'' suçundan soruşturma başlatılması ve bu kişilerin dijital iletişim vasıtalarında arama yapılması ve konuya ilişkin suç delillerine el konulması talep edilen dilekçede, söz konusu kişiler hakkında dava açılarak cezalandırılması da talep edildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
64
37
12
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isim soyisim

Özellikle kızına atılan bazı tweetler... yazan büyük ihtimal insan değildir. Şu dandik futbolu ne büyüttünüz arkadaş, ananız babanızdan çok sevdiniz ne garip... Devamını Gör

Faruk Taner

Bu konuda bir şey diyemem. Adamın karşısında kekeleyecek tipler, instagram'da kızının doğmamış bebeğine sallıyor. İnsanlara kinlenecek kadar büyütmeyin futbo... Devamını Gör

goofy

sevmeyebilirsiniz , başarısız da olabilir eleştirebilirsiniz lakin ailesine doğmamış torununa beddua edip küfür sallamak nedir?