Görüş Bildir
Haberler
Farklı Farklı Nedenlerden Dolayı Geçiş Süreçlerini Tamamlayamayan Trans Bireylerden Hiçbir Yerde Duyamayacağınız İtiraflar

etiket Farklı Farklı Nedenlerden Dolayı Geçiş Süreçlerini Tamamlayamayan Trans Bireylerden Hiçbir Yerde Duyamayacağınız İtiraflar

bathsheba
05.08.2019 - 17:57

'Kendinizi hiç hiçbir yere ait hissetmediğiniz oldu mu?'

Kaynak: http://whisper.sh/stories/1837a220-d0...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Taşınana kadar geçişimi tamamlayamadım. O kadar kötüydü ki insanlarla görüşemiyordum, konuşamıyordum. Her gün panik atak geçiriyordum."

66.media.tumblr.com

'Kimse bunları yaşasın istemiyorum.'

2. "Prostat kanseri olduğum için tedavi görmüştüm ve testesteron tedavisi de görmem gerektiği için geçiş sürecim başlayamamıştı."

2. "Prostat kanseri olduğum için tedavi görmüştüm ve testesteron tedavisi de görmem gerektiği için geçiş sürecim başlayamamıştı."

3. "Transseksüelim ama ailem desteklemiyor. Ameliyat olamıyorum ve bu yüzden depresyondayım. Terapistim de yardımcı olamıyor çünkü her şeyden bihaber."

4. "Trans bir erkeğim ve korkuyorum. Depresyon ve anksiyete problemim var. Birini sevmek istiyorum ama insanlar trans olduğumu öğrendikleri zaman çıldırıyorlar. Henüz geçiş sürecimi tamamlamadım."

admin.mashable.com

5. "Sağlık nedenlerinden dolayı geçişini tamamalayamamış bir trans erkek olmak çok garip hissettiriyor."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Henüz geçişini tamamlamamış trans biri olmak çok zor. Etrafımdaki insanlar beni ciddiye almıyormuş gibi geliyor."

6. "Henüz geçişini tamamlamamış trans biri olmak çok zor. Etrafımdaki insanlar beni ciddiye almıyormuş gibi geliyor."

7. "Geçişini tamamlayamamak kadar zor bir durum yok. Bu kadın bedeninin içerisinde yaşamak zorunda olmak o kadar kötü ki..."

8. "Eğer trans olduğumu kabul edersem bu süreci başlatmam gerektiğini biliyorum ve depresyona girmekten çok korkuyorum. Kimse beni anlamıyor..."

9. "Trans bir bireyim fakat geçiş sürecime başlayamadım çünkü aileme söylersem eminim bana fiziksel zarar verirler."

10. "Henüz geçişimi tamamlamadığım için LGBT+ benden nefret ediyor gibi hissediyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Ben trans bir erkeğim ama henüz geçişimi tamamlayamadım. Bütün kadınların beni erkek olarak görmesini isterdim..."

12. "Geçişimi tamamlayamadığım için aynaya bakmaktan nefret ediyorum, gördüğüm beden benim değil, ben bu bedeni istemiyorum."

13. "Trans bir bireyim fakat ailemin izni olmadığı için geçiş sürecimi başlatamıyorum. Bu benim hayatım, ailemin değil!"

14. "Trans olduğumu insanlara söylediğim günden beri anksiyete sorunlarım arttı, eğer geçiş sürecimi tamamlamış olsaydım daha kolay olurdu."

15. "Bedenimin görüntüsünden nefret ettiğim için her gün memelerimi sarıyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Erkekler tuvaletini kullanamıyorum çünkü geçiş sürecimi tamamlayamadım. Kendinizi hiç hiçbir yere ait hissetmediğiniz oldu mu? İşte ben tam olarak öyleyim."

17. "Trans bir bireyim fakat ailem o kadar transfobik ki bunun sadece kafamda olduğunu söyleyip duruyorlar, hatta benden nefret ettiklerini bile söylediler."

Not: İçerikte kullanılan görsellerin gerçek kişilerle alakası yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
608
148
77
49
25
23
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lestat

Yıl oldu 2019 fakat şunu bir türlü idrak edemedik; Bize ait olmayan bir hayat hakkında söz sahibi olmadığımızı, yapmamız gerekenin, sadece ve sadece saygı d... Devamını Gör

öykü

trans bireylerin de tıpkı trans olmayanlar kadar normal olduklarını ne zaman öğreneceğiz? nefreti,öfkeyi ve diğer kötü duyguları hak etmeyene değil de hak ed... Devamını Gör

mldudikof

Bu konular çok oldu bittiye getiriliyor. Daha fazla tıp insanının daha fazla bilim insanın bu konulara eğilmesi lazım. LGBT işlerini istismar edenler yüzünde... Devamını Gör