Görüş Bildir
Haberler
Falda Köpek Görmek Ne Demektir? Sadık Dostlarınızdan Hayırlı Haberler Sizi Bekliyor

Falda Köpek Görmek Ne Demektir? Sadık Dostlarınızdan Hayırlı Haberler Sizi Bekliyor

Eski Mezopotamya topluluklarında şifa verici olarak kabul edilen köpek; koşulsuz sevgi, sadakat ve koruyucu gücü temsil eder. İnsanların en sadık dostu olan köpek, bazı inanış ve Kelt Mitolojisinde ölüler diyarından gelen doğaüstü canlı olarak da tanımlanır. Bu yüzden falda karşımıza çıkan köpek figürü farklı anlamlara gelir. Kahve falında karşımıza çıkan köpek figürü genellikle dostluk, sadakat ve sevgi gibi anlamları taşır. Peki, falda köpek yüzü, kafası, patisi, ayak izi, kulağı, ağzı veya köpek sürüsü görmek ne anlama gelir? 

İşte, falda köpek görmek ve kahve falındaki şekline göre köpeğin anlamları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Köpek Görmek Ne Anlama Geliyor?

Falda Köpek Görmek Ne Anlama Geliyor?

Kahve falında köpek görmek pek çok farklı anlama gelir. Bu anlamlardan bazıları; sadık bir eş, sır tutan bir dost, güvenilir bir hayat arkadaşı, doğum, ölüm veya artık hayatımızda olmayan kişilerden haber olarak nitelendirilebilir. 

Falda köpek gördüğünüzde bunu yorumlamak için figürün detaylarına dikkat etmeniz gerekiyor!

Sevimli dostlarımız her zaman olduğu gibi falda da sadakati, dostluğu ve güçlü sevgiyi temsil ediyor. Peki, hangi köpek figürü ne anlama geliyor?

Sevimli dostlarımız her zaman olduğu gibi falda da sadakati, dostluğu ve güçlü sevgiyi temsil ediyor. Peki, hangi köpek figürü ne anlama geliyor?

İşte, falda karşımıza çıkabilecek köpek figürleri ve anlamları 👇

Falda Köpek Yüzü Görmek

Falda Köpek Yüzü Görmek
images.petlebi.com

Falda köpek yüzü görmek, iki farklı şekilde yorumlanır. Bu yorumları yapmak için kahve falındaki köpek yüzünün ayrıntıları çok önemlidir. Köpeğin yüz şekli, diş yapısı ve fala bakan kişiye hissettirdiği duyguya göre ortaya çıkan anlamlar şu şekildedir: 

Köpek yüzü mutsuz, saldırgan, dişleri dışarıdaysa ya da fala bakan kişiye huzurusuzluk veriyor, kötü his çağrıştırıyorsa; tehlikedesiniz! Bu figür fal sahibinin kendisini anlamsız bir kavga içerisinde bulacağını işaret eder. Çevrenizdeki insanlara dikkat edin. Arkanızdan konuşan, işlerinizi karıştırmaya çalışan birileri olabilir. Bu kişiler yakınlarınızla gereksiz tartışmalara girmenizi sağlayabilir. Gözünüzü dört açın! 

Köpek yüzünün şekli ve hissettirdiği duygu güzelse, size iyi haberlerimiz var! Arkadaş canlısı, sevecen, paylaşmayı seven ve yakınlarını koruyan biri tarafından çok seviliyorsunuz. Eli her zaman üzerinizde olan bu kişi, size yardım etmeye hazırlanıyor. Onu kaybetmeyin.

Falda Köpek Patisi Görmek

Falda Köpek Patisi Görmek

Falda çıkan köpek patisi de iki farklı anlama gelir. Falda size doğru uzanmış bir pati görüyorsanız, dostlarınızdan yardım göreceksiniz. Tam da ihtiyacınız olan anda yardıma koşacak dostlarınızın sayısı ise gördüğünüz pati sayısı kadar olacak. 

Kahve falında özellikle de fincanda çıkan yere basan pati figürü, uzun zamandır uğraştığınız işin artık başarıya ulacağı anlamına gelir. Elinizdeki iş ya da iş fikri için son aşamaya gelmiş olabilirsiniz. Hazır olun, uzun zamandır yaptığınız planların ve hayallerinizin gerçekleşme vakti gelmiş!

Falda Köpek Gözü Görmek

Falda Köpek Gözü Görmek

Falda köpek gözü görmek, fal sahibine bir uyarı niteliğindedir. Varsa kötü alışkanlıklarınızı terk etmelisiniz. Bu alışkanlıklar yüzünden sağlığınız tehlikede olabilir. 

Bu uyarıyı dikkate almalı, inancınızı tazelemeli ve yaşadığınız sorunlar için çözüme odaklanmalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Köpek Ağzı Görmek

Falda Köpek Ağzı Görmek

Falda ağzı açık köpek görmek, fal sahibinin bir düşmanı olduğu anlamına gelir. Dikkatli olun, arkanızdan konuşuyor! 

Boş safsatalarla sizi oyalamak ve sevdiklerinizle aranızı açmak istiyor. Fakat ne demişler, 'Havlayan köpek ısırmaz' Bu da demek oluyor ki hakkınızda konuşan kişi, siz ona cevap vermedikçe size asla zarar veremez. Sadece kim olduğunu bilin ve ondan uzak durun. 

Falda ağzı kapalı köpek görmek ise çevrenizde düşkün, size ihtiyacı olan birileri olduğunu işaret eder. Yardım elinizi uzatmaktan çekinmeyin.

Falda Köpek Kulağı Görmek

Falda Köpek Kulağı Görmek

Falda köpek kulağı görmek, fal sahibinin yakın zamanda hayırlı bir haber alacağını ifade eder. 

Hayatınızda kalbi tertemiz, hayırlı ve bol kısmetli biri girecek. Kalbiniz boşsa, müjdemizi isteriz! Kahve falındaki köpek kulağı figürü, ilişkisi olanlar için hayatınızı kolaylaştıracak bir dost edineceğiniz şeklinde yorumlanır.

Falda Köpek Yavrusu Görmek

Falda Köpek Yavrusu Görmek

Falda köpek yavrusu görmek, fal sahibinin hanesine yeni birinin katılacağının habercisidir. Tabakta çıkan köpek yavrusu fal sahibi için bebek anlamına da gelebilir. 

Çok sayıda köpek yavrusu figürü ile karşılaşırsanız, bir de bu figürler fincandaysa; kalabalık bir ortama girebilirsiniz. Söz, nişan, düğün, kına gecesi gibi bir etkinlik için hazırlıklı olun.

Falda Köpek Ayak İzi (Pati İzi) Görmek

Falda Köpek Ayak İzi (Pati İzi) Görmek

Falda köpek ayak izi yani, pati izi görmek; fal sahibine uyarı niteliği taşır! Sinsi, dost görünümlü ve kıskanç bir düşmanınız var. Arkanızdan iş çeviriyor. 

Pati izi fincandaysa bu kişi sosyal çevrenizden biri olabilir. Ancak tabakta ise dikkatli olmalısınız. Çünkü düşmanınız aile içinden birisi olabilir!

Falda Köpek Başı (Kafası) Görmek

Falda Köpek Başı (Kafası) Görmek

Falda köpek kafası görmek, fal sahibine aile içinden iyi bir haber geleceğini işaret eder. Sadakati ve sevgisinden şüphe etmeyeceğiniz biri ile konuşma yapacaksınız. Size anlatacaklarına kulak verin! 

Gözlerinize samimiyet ve sevgi ile bakan bu kişi size hayırlı haberler verecek. Maddi ve manevi anlamda yüzünüzü güldürecek haberle yaşantınız değişecek. Biz size, şimdiden hayırlı olsun diyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Koşan Köpek Görmek

Falda Koşan Köpek Görmek

Falda koşan köpek görmek, fal sahibine şifa getirir! Eski Mezopotamya topluluklarında şifa getirdiğine inanılan köpek, şimdi de sizin için şifa habercisi oldu. 

Yaşadığınız sağlık sorunları son bulacak! Uzun süren tedaviniz olumlu sonuçlanacak, yüzünüz gülecek. İçinizi ferah tutun güzel günler size çok yakın.

Falda Köpek Sürüsü Görmek

Falda Köpek Sürüsü Görmek

Falda köpek sürüsü görmek, fal sahibinin yakın zamanda kalabalığa gireceği anlamına gelir. Kalabalıkta karşınıza uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınız çıkabilir. Bu buluşma ve hoş sohbet size iyi gelebilir. 

Kalabalık sizi endişelendirmesin. Bu buluşma sizin için hayırlı olacak. Kim bilir belki de eski dostlarla yeniden güzel günler yaşanacak.

Falda Köpek Kulübesi Görmek

Falda Köpek Kulübesi Görmek

Falda köpek kulübesi görmek, fal sahibi için maddi sıkıntı anlamına gelebilir. Yaşayacağınız maddi sıkıntılar kısa sürede sona erecek. Ancak yaşayacağınız maddi sıkıntılar, sizi psikolojik olarak çok fazla etkileyecek. 

Kendinizi sevdiklerinizden soyutlayarak yalnız kalmayı tercih ettiğiniz bir döneme gireceksiniz. Bu dönemde evinize kapanmayın. Derdinizi dostlarınızla paylaşarak onların desteğini alın. Unutmayın, kötü günler yanınızda dostlarınız varsa çok daha kolay geçer.

Falda Köpek Beslemek veya Sevmek

Falda Köpek Beslemek veya Sevmek

Falda köpek beslemek veya sevmek, yakın çevrenizde size ihtiyacı olan birileri olduğu anlamına gelir. Bu süreçte yapacağınız maddi ve manevi yardımlar size kat ve kat iyilik olarak dönecek. 

Sevdiklerinize yardım etmek hem onlara hem size iyi gelecek.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın