Görüş Bildir
Haberler
Falda Deve Görmek Ne Demektir? Hörgüç Dolusu Parayla Saadetiniz Ayağınıza Geldi!

Falda Deve Görmek Ne Demektir? Hörgüç Dolusu Parayla Saadetiniz Ayağınıza Geldi!

Arapça'da 'ibil' yani deve, güzelleştiren ve güzellik veren anlamına gelir. Pek çok inanışta kutsal sayılan deve, en hayırlı hayvanlar arasında yer alır. Kahve falında deve görmek de güzel anlamlarda yorumlanır. Yorum yapılırken dikkat etmek gereken nokta ise falda çıkan figürdür. Falda deve kafası, deve hörgücü, deve üstünde insan görmek, falda deveye binmek farklı anlamlara gelir. Peki, falda görülen hangi deve figürü ne anlama gelir? Bakalım falınızdan zenginlik, bolluk, bereket, aşk mı çıkacak, yoksa bebek mi çıkacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Deve Görmek Ne Anlama Geliyor?

Falda Deve Görmek Ne Anlama Geliyor?

Kahve falında deve görmek, genel olarak falda çıkan devenin büyüklüğüne göre parayı temsil eder. Ancak her deve figürünü ayrı yorumlamak gerekir. Bu figürler kimi zaman çocuk, kimi zaman aşk, kimi zaman nasip demektir.

En kutsal hayvanlar arasında yer alan deve, günlük hayatta çok dirençli bir hayvandır. Bu yüzden zorlukları aşmak olarak da yorumlanabilir.

En kutsal hayvanlar arasında yer alan deve, günlük hayatta çok dirençli bir hayvandır. Bu yüzden zorlukları aşmak olarak da yorumlanabilir.

İşte, falda karşımıza çıkabilecek deve figürleri ve anlamları 👇

Falda Deve Kafası Görmek

Falda Deve Kafası Görmek

Falda deve kafası görmek, fal sahibinin bir insandan iyilik göreceği şeklinde yorumlanır. Pek çok inanışta mübarek sayılan devenin yüzü falda, iyilik ve güzelliklerle size yanaşacak kişiyi temsil eder. 

Sizi seven, yüzünüzü güldürmek isteyen birisi, zor anlarınızda size elini uzatacak. Bu kişi, mutluluğunuza katkı sağlamak için ince düşünülmüş jestler yapabilir.

Falda Deve Hörgücü Görmek

Falda Deve Hörgücü Görmek

Falda deve hörgücü görmek, fal sahibi evli ise hamilelik olarak yorumlanır. Falda çıkan deve figürünün hörgüç sayısı bebeklerin sayısını belirler. Az rastlanan iki hörgüçlü deve figürü ikiz bebeklerin habercisidir. 

Falında deve hörgücü çıkan kişi evli değil veyahut bebek sahibi olacak yaşta, cinsiyette değilse, hörgüç harcamaları işaret eder. Bu aralar büyük harcamalar veya yatırımlar yapabilirsiniz. Endişelenmeyin bu para bereketli olacak. Yatırımlarınız artarak size geri dönecek.

Falda Deve Üstünde İnsan Görmek

Falda Deve Üstünde İnsan Görmek

Falda deveye binen bir insan görmek, fal sahibinin zengin bir eş ile nikah birlikteliği kuracağını ifade eder. 

Nasip ve kısmetinizin artacağı, kazancınızın bereketleneceği ve mal varlığı fazla birinden destek göreceğiniz anlamına da gelir. Falına bakılan kişi alacağı maddi destek ile iş veya eğitim hayatında yükseliş yaşayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Deveye Binmek

Falda Deveye Binmek

Falda deveye binmek, fal sahibinin ailesi, eşi veya sevgilisi tarafından destekleneceği anlamına gelir. Aile bağlarının güçleneceği ve bu birlik sayesinde maddi kazanç sağlayacağını da ifade eder. 

Falda deveye binmek aile içinde bir düğünün de habercisi olabilir. Burada dikkat etmek gereken figürün tabakta mı, yoksa fincanda mı olduğudur. Falda deveye binmek tabakta ise aile içinde birinin düğününün habercisidir. Fincanda ise maddi kazanç kapılarınız açık demektir.

Falda Deve Yavrusu Görmek

Falda Deve Yavrusu Görmek

Falda deve yavrusu görmek, fal sahibinin yeni ve sevindirici haberler alacağı anlamına gelir. İlişkinizde çok müjdeli gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızdaki kişi masum, temiz kalpli ve oldukça iyi niyetli. 

Falda deve yavrusu görmek, kalbinizden geçen dileklerin gerçek olacağı anlamına da gelir. Küçük istekleriniz tez zamanda gerçekleşecek. İstekleriniz evlilik, ilişkinizde yeni bir adım atmak veya hayırlı işler yapmak ise sabırlı olun. İsteklerinizin gerçekleşeceği zaman geliyor.

Falda Deve Kervanı Görmek

Falda Deve Kervanı Görmek

Falda deve kervanı görmek, fal sahibinin önüne çıkacak fırsatları temsil eder. Falınızı kapatırken aklınızı kurcalayan o dertten kurtulabilirsiniz! 

Size değer veren insanlarla dertlerinizin farkına varacak. Nasibiniz, bu dertten doğacak. Bu kervanı kaçırmayın! Çünkü başınıza gelen bu derdi savuştururken önünüze çıkan fırsat, büyük başarılar elde etmenizi sağlayabilir.

Falda Oturan, Yatan veya Çökmüş Deve Görmek

Falda Oturan, Yatan veya Çökmüş Deve Görmek

Falda çökmüş deve görmek, fal sahibinin kısmeti ayağına geldi olarak yorumlanır. Kısmetler adeta önünüzde eğilmiş. Kısa zamanda büyük maddi kazançlar elde edebilirsiniz. 

Hörgüçlü bir devenin çöktüğü, yattığı veya oturduğu şekilde karşımıza çıkan figürler, büyük bir servetin sahibi olabileceğinizi ifade eder. Üstelik bunun için çok çalışmanıza, maddi veya manevi harcama yapmanıza da gerek yoktur. Belki basit bir hobiniz veya yeteneğiniz sizi servet sahibi yapabilir. Kim bilir belki de atalarınızdan büyük bir servet sizi bulabilir.

Falda Hamile Deve Görmek

Falda Hamile Deve Görmek

Falda hamile deve görmek, yüklü deve olarak da nitelendirilebilir. Bu figür, fal sahibinin karşısına çıkacak çok güçlü biri olduğunu ifade eder. 

Falda çıkan hamile deve figürü tabakta ise ve fal sahibi evli değilse, maddi ve manevi güçlü bu kişi aşkını itiraf edecek. Evli ise, aradaki sevgi bağı bir dostluk veya arkadaşlık olabilir. Ancak bu baş da son derece güçlü. 

Hamile deve figürüne fincanda rastladığımızda, bunu iş veya eğitim anlamında yorumlamalıyız. Güç sahibi kişi sizin iş yaşamınızda ya da eğitim hayatınızda yolunuzu açacak. Bu aralar gözünüz açık olsun. Çünkü bu kişinin gözü de sizin üzerinizde.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın