Görüş Bildir
Haberler
Falda Balık Görmek Ne Demektir? Aman Dikkat: Kaçan Balık Büyük Olur Derler, Falda Çıkan Kısmetinizi Kaçırmayın

Falda Balık Görmek Ne Demektir? Aman Dikkat: Kaçan Balık Büyük Olur Derler, Falda Çıkan Kısmetinizi Kaçırmayın

Yaşam gücünü temsil eden, birçok mitolojide kutsal kabul edilen balık size yaşanacak güzel günler vaat ediyor. Bolluk, bereket, kısmet, hayır ve uğur bir arada sizi buluyor. Peki, kahve falında karşınıza çıkan hangi balık şekli ne anlama geliyor? Bilmelisiniz ki falda balık gözü, yüzgeci, başı, yüzü, kuyruğu, kılçığı, yavrusu veya iskeleti görmek farklı anlamlara geliyor. Falda balık tutmak veya balık tutan adam görmek bile aynı anlamı taşımıyor. Bir yerde bir kısmet olduğu doğru, ancak kısmet nereden ve ne zaman geliyor öğrenelim! 

İşte falda balık görmek ve kahve falındaki şekline göre balığın anlamları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Balık Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Balık Görmek Ne Anlama Gelir?

Balık figürü zenginlik, bolluk, bereket, kısmet ve nasip anlamlarına gelir. Kahve falında karşınıza çıkan balık figürü şekline ve türüne göre hayatınızda farklı etkilere neden olur. Falda balık görmenin pek çok değerli anlamı vardır. 

Balık; kimi zaman para, kimi zaman başarı, kimi zaman da hayırlı ve uğurlu haberler getirir.

Doğu ve Batı mitolojilerinin birçoğunda kutsal kabul edilen balık, Türk mitolojisinde dünyayı üzerinde taşıyan canlı olarak tasvir edilmiştir. Bereket, bolluk, refah ve hayat gücünün sembolü balık falda ne anlama geliyor?

Doğu ve Batı mitolojilerinin birçoğunda kutsal kabul edilen balık, Türk mitolojisinde dünyayı üzerinde taşıyan canlı olarak tasvir edilmiştir. Bereket, bolluk, refah ve hayat gücünün sembolü balık falda ne anlama geliyor?

İşte, falda karşımıza çıkabilecek balık figürleri ve anlamları 👇

Falda Balık Kafası Görmek

Falda Balık Kafası Görmek

Falda balık başı görmek, fal sahibi için iki farklı anlama gelebilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu balık kafası figürünün fincanda mı, tabakta mı çıktığıdır. 

Balık başı figürü tabakta çıktıysa hane halkına yeni bir üyenin katılacağı anlamına gelir. Bu yeni üye bir bebek olarak yorumlanır. Fal sahibi evli ise bebek haberi direkt olarak fal sahibine verilebilir. Fal sahibi bebek beklemiyorsa, haber kardeşleri veya çocuklarından gelecek olabilir. 

Balık başı figürü kahve fincanının içinde yer alıyorsa, fal sahibi sağlığına dikkat etmeli. Bu aralar basit de olsa sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinizi stresten uzak tutun.

Falda Balık Yüzgeci Görmek

Falda Balık Yüzgeci Görmek

Falda balık yüzgeci görmek, fal sahibine bir işarettir! Yatırımlarınıza dikkat edin, doğru hamleyi yaparak büyük kâr elde edebilirsiniz. 

Yatırım konusunda tereddüt ettiğiniz büyük riskler yerine güvenli adımlar atarak beklediğinizden çok daha büyük kazanç elde edebileceksiniz. Lakin bunun için elinizi çabuk tutmalı, hızlı ve güvenli karar vermelisiniz.

Falda Kafasız Balık Görmek

Falda Kafasız Balık Görmek

Falda kafası olmayan balık figürü görmek ilk etapta kötü anlama geliyor diye düşünülebilir. Lakin balık hemen her durumda güzel haber getirir. 

Suyun bereketi sıkıntılarınızın son bulmasına yardım edecek. Sizi sıkıntıya, üzüntü ve strese sokan sorunlarınız tekrarlanmamak üzere kapanacak. Yaşamınızda mutluluk ve sevinç hakim olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Balık İskeleti Görmek

Falda Balık İskeleti Görmek

Falda balık iskeleti görmek, fal sahibine bir uyarı niteliğindedir. Bolluk ve bereketi temsil eden balığın iskelet figürü ise maddi zararın eşiğinde olduğunuzu ifade edebilir. Bu aralar harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 

Eli açık ve bonkör birisiniz. Ancak bu aralar kısmetlerinizi toplamalı ve savruk olmamaya özen göstermelisiniz. Önce kendi bütçenizi düşünerek plan yapmalı, varlığınıza zarar getirebilecek hamlelerden kaçınmalısınız.

Falda Balık Kılçığı Görmek

Falda Balık Kılçığı Görmek

Falda balık kılçığı görmek, fal sahibinin şansı ve bahtının açılacağı şeklinde yorumlanır. Çok şanslı bir döneme giriyorsunuz, hayalleriniz gerçek olmak üzere. Uzun zamandır beklediğiniz haberi alacaksınız. 

Balık kılçığı figürü fincanın ortasına ne kadar yakınsa hedefinize o kadar çabuk ulaşacağınız anlamına gelir. Fincanın kenarlarında bir noktada karşınıza çıkan kılçık figürü güzel şeyler için biraz daha beklemeniz gerektiği anlamına gelir. Fakat bu sürede çok uzun değil. 

Şansınızın açık olduğu konunun ise kariyer ile ilgili olduğu düşünülür. Balık kılçığı yeni bir iş ve bu işte sorunsuz, pürüzsüz başarı anlamına gelir. Bu aralar iş başvurusu yapmaya özen gösterin. Aklınızda iş değiştirmek veya bir girişimde bulunmak, iş kurmak varsa elinizi çabuk tutun.

Falda Balık Kuyruğu Görmek

Falda Balık Kuyruğu Görmek

Balık kuyruğu genel olarak; kısmet, hayır ve uğur getirir! Falda balık kuyruğu görmek da bu anlamlara gelir. Falında balık kuyruğu çıkan kişinin her anlamda önü açık. Hayırlı, uğurlu işler sizi bulmak üzere. 

Eğitim, iş hayatı, özel hayat ve ilişkilerinizde hayırlı adımlar atabilirsiniz. Öyle ki bundan sonraki yaşamınızda balık kuyruğu figürü sizin için güzelliklerin sembolü haline gelebilir.

Falda Balık Tutan Adam Görmek

Falda Balık Tutan Adam Görmek

Kahve falında balık tutan birini görmek, fal sahibinin kısmetli bir döneme gireceği anlamına gelir. Kısmetleriniz art arda sıralanmış. 

Balık figürünün bolluk, para, bereket gibi anlamlara geldiğini de düşünürsek, maddi anlamda kısmetinizin açıldığını söyleyebiliriz. Borcunuz varsa kapatmanızı sağlayacak destek çok yakında. Borcunuz yoksa maddi olarak eliniz daha da bollaşacak. 

Kısmetinizin ne kadar büyük olduğunu anlamak için falda balık tutulan alana dikkat etmelisiniz. Geniş ferah bir alanda mı yoksa dar bir alanda mı? Balık tutan insan figürü ne kadar geniş bir alan kaplıyorsa, kısmetiniz o kadar büyük olacak diyebiliriz.

Falda Köpek Balığı Görmek

Falda Köpek Balığı Görmek

Falda köpek balığı görmek, fal sahibine yaklaşan tehlikeleri sembolize eder. Bu aralar dikkatli olmalısınız. Üzerinizde bir uğursuzluk, talihsizlik veya bolca göz olabilir. 

Etrafınızda size, sessizce ve sinsice yaklaşan tehlikeli birileri var. Gözünüzü dört açın. Bu aralar yakayı ele verecek dikkat çekecek hareketleri olacak. Yaklaşan tehlikeden kurtulduğunuzda hayatınız yeniden yoluna geçecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Balık Sürüsü Görmek

Falda Balık Sürüsü Görmek

Kahve tabağında birden fazla balık figürü görmek büyük bir mülk elde edeceğiniz anlamına gelir. Miras, beklenmedik bir servet veya gayrimenkul sahibi olabilirsiniz. 

Falınızda çıkan balık sürüsü fincanınızdaysa, deniz aşırı bir yere seyahate hazır olun. Kazanç elde edeceğiniz bir yolculuk yapacaksınız. Bu bir iş seyahati ise eliniz boş dönmeyeceksiniz.

Falda Balık Tutmak

Falda Balık Tutmak

Kahve falında balık tutan kişi fal sahibi ise, kısmetlerin ayağına geleceği düşünülür. Yapmanız gereken tek şey beklemek ve sabretmek. 

Biliyorsunuz ki balık tutmak sabır gerektirir. Siz de kısmetinizin oltaya takılması için sabredin. Sabrınızın sonu selamet! Hayırlı kısmetiniz sizi bulacak. Kim bilir belki de bu kısmetle yeni bir aşka yelken açarsınız...

Falda Balık Gözü Görmek (Falda büyük gözlü balık görmek)

Falda Balık Gözü Görmek (Falda büyük gözlü balık görmek)

Falda balık gözü görmek, fal sahibinin gözünü açma zamanı geldiği anlamına gelir. Yanlış adımlar atmak, yanlış kararlar almak veya hata yapmak üzeresiniz. 

Bir an önce kafanızı boşaltın ve doğru kararlar vermek için sakinleşin. Yoksa yapacağınız hatalar rakiplerinizi ve düşmanlarınızı sevindirecek. 

Falda gördüğünüz balık gözü ne kadar büyükse yapacağınız hata da o kadar büyük demektir. Siz siz olun bu sıralar atacağınız her adımı iyi düşünerek ve güvendiğiniz dostlarınıza danışarak atın!

Falda Balık Yavrusu Görmek

Falda Balık Yavrusu Görmek

Falda balık yavrusu görmek, fal sahibi için küçük mutluluklar anlamına gelir. Alacağınız küçük haberler yüzünüzü güldürecek. 

İhtiyacınız olan motivasyon ve kısa vadeli hedeflerinizde başarı için bu küçük haberler büyük önem taşıyacak. Zorlukları aşmanız için o ilk adımı atmaya hazır olun!

Falda Balık Ağzı Görmek (Falda Açık Balık Ağzı Görmek)

Falda Balık Ağzı Görmek (Falda Açık Balık Ağzı Görmek)

Falda karşınıza çıkan balık figürünün ağzı açıksa, hakkınızda dedikodu ve söylentiler var demektir. Ancak bu dedikodular size zarar veremeyecek. Balık ağzı kapalı ise sırrınızın güvende olduğunu söyleyebiliriz. Aranızın bozuk olduğu eşiniz veya sevgilinizle sorunlarınızı çözeceğinizi de hatırlatalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Falda Zıplayan Balık

Falda Zıplayan Balık

Falda zıplayan balık görmek, fal sahibinin bahtı açık anlamına gelir. Zıplayan balık figürü tabaktaysa hane içinden birisine hayırlı bir haber gelecek demek olur. 

Zıplayan balık figürü fincandaysa bahtınız açık ve yakalarsanız büyük bir kısmet sizi bekliyor demektir. Yalnız dikkat edin kaçan balık büyük olur. Kısmetinizi kaçırmamak için gözünüzü dört açsanız iyi edersiniz...

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın