Görüş Bildir
Haberler
Fahrettin Koca: 'İstanbul Başta Olmak Üzere Büyük Şehirlerimizde Hastalığın Bulaşma Hızının Arttığını Görüyoruz'

Fahrettin Koca: 'İstanbul Başta Olmak Üzere Büyük Şehirlerimizde Hastalığın Bulaşma Hızının Arttığını Görüyoruz'

Sağlık Bakanı Koca, 'Ülke genelinde farklılıklar olsa da özellikle İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerimizde hastalığın bulaşma hızının arttığını görüyoruz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakan Koca, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gösterdiği hedefler doğrultusunda, özellikle sağlıkta Türkiye'de çağ atlanan bir dönem yaşandığını ifade etti.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de son günlerde riskin gittikçe arttığına işaret eden Bakan Koca, şunları söyledi:

'Ülke genelinde farklılıklar olsa da özellikle İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerimizde hastalığın bulaşma hızının arttığını görüyoruz.  Bu durum hastanelerimizin yükünü yer yer artırmaktadır. Yitirmekten korktuğumuz ağır hasta sayılarımızda artış devam ediyor. Bütün bunlar, gerekli kaynak ve alt yapıların yanında, titiz bir bakım, kesintisiz bir hizmet gerektiriyor. Bu yükü omuzlamış sağlık ordumuz tüm gayretiyle görevinin başında hizmetine devam ediyor.

'Bir vatandaşlık görevi olarak görüyorum, kul hakkı olduğuna inanıyorum'

Ancak milletçe hep birlikte mücadele vererek neticeye ulaşabileceğimizi biliyoruz. Talebimiz, her vatandaşımızın istisnasız tedbirlere uyarak bu mücadeleye katkı vermesidir. Bunu bir vatandaşlık görevi olarak görüyorum, kul hakkı olduğuna inanıyorum. Bu vesileyle, eşinin, dostunun hakkını koruyan, tedbirlere uyarak bu mücadeleye katkı veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
16
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
baboshako

boş bakan

aslı berker

Kul hakkı konusunda hiç girmeyin isterseniz, zira çıkamazsınız işin içinden....

Halil Değerli

Testi çoktan kırıldı... Yol göstermesende olur.... ....