Görüş Bildir
Haberler
Facebook Profil Fotoğraflarına Video Desteği

Facebook Profil Fotoğraflarına Video Desteği

Faruk Bal
01.10.2015 - 02:34 Son Güncelleme: 01.10.2015 - 08:49

Facebook bugün büyük bir sürpriz yaparak kullanıcı profilleriyle ilgili bir yeniliği duyurdu. 

Duyurulan yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık mobil profil fotoğrafı olarak 7 saniyelik videolar ekleyebilecek. Loop yeteneğine sahip videolar Vine’da olduğu gibi 7 saniyenin sonunda başa dönüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook profilleri ilk olarak 2004 yılında duyurulmuştu. O günden bu yana profiller birçok yeni özellik kazandı. Ancak yeni gelen bu özellikle Facebook’un ifadesiyle profiller artık “canlanıyor”. Henüz test aşamasında olan mobil profil videoları özelliği çok yakın bir süre içerisinde tüm kullanıcıların kullanımına açılacak. Profil videoları özelliğiyle kendinizi ifade etmek çok eğlenceli olacağa benziyor. Haberin devamından yeni duyuruyla ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

Duyurusu yapılan bir başka yeni özellik ise geçici profil fotoğrafları. Artık istediğiniz profil fotoğrafını belirli bir süre kullanabilecek ve süre tamamlandığında otomatik olarak eski profil fotoğrafınıza dönebileceksiniz. Örneğin hafta sonu tuttuğunuz takımın bir maçı var ve profil fotoğrafınızı takımınızın bayrağıyla değiştirmek istiyorsunuz. Yeni özellik sayesinde profil fotoğrafınız maç gününde takımınızın fotoğrafı olarak görüntülenirken ertesi gün sizin hiçbir işlem yapmanıza gerek kalmadan orijinal profil fotoğrafınıza geçiş yapabiliyor.

Log

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bhr Gzbs

Nokta atış olmuş herkesin beğeneceği aşikar