Görüş Bildir
Haberler
Ey Estetik! Sen Nelere Kadirsin: Burun Estetiği Sonrası Tamamen Farklı Birine Dönüşen 15 Ünlü İsim

Ey Estetik! Sen Nelere Kadirsin: Burun Estetiği Sonrası Tamamen Farklı Birine Dönüşen 15 Ünlü İsim

Mia Zona
23.07.2020 - 19:29

Burun estetiğiyle bu kadar büyük değişimlere şahit olmak şaşırtıcı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaley Cuoco

1. Kaley Cuoco

Yıllar önce burnunu ve göğüslerini yaptıran Cuoco, bunun hayatta yaptığı en güzel şey olduğunu açıklamıştı. Ancak bu operasyonların bir erkek için yapılmasının değil, öz güvenli hissetmeyi sağlıyorsa faydalı olacağını düşünüyormuş.

2. Melis Buse Betkayan

2. Melis Buse Betkayan

Kısmetse Olur yarışmacısı olan Betkayan, burun estetiği ile bambaşka biri oldu. Burnuna yeniden şekil verdirdi ve küçülttürdü. Ancak Betkayan'ın tek estetiği burun olmadı. Burnundan sonra dudaklarına yaptırdığı dolguyla gündeme geldi.

3. Tuvana Türkay

3. Tuvana Türkay

9 yaşından beri sektörde olan Türkay, estetik yaptırması konusunda, 'Biz karpuzu bile dışı lekeli diye almayan bir toplumuz. Türkan Şoray ve Filiz Akın'ın da burunları yapılı, o zaman onları da oyuncu olarak görmeyelim.' açıklamasını yaparak insanların eski haline laf söylemesinin önüne geçmişti.

4. Jennifer Aniston

4. Jennifer Aniston

Gençlik yıllarında burun estetiği yaptıran Aniston, bu operasyondan memnun kalmadığı için 13 sene önce burnuna yeniden ameliyat yaptırdı. Burnunu ikinci kez yaptırmadan önce burun direğinin düzgün olmamasını ve burnunun hala çok geniş olmasını gerekçe gösterdi.

5. Alper Potuk

5. Alper Potuk

Türkay ile uzun süre aşk yaşayan futbolcu Potuk'un da burnu estetikli. Potuk, lüks için yapılan estetiğe karşı olduğunu, nefes alamadığı ve deviasyon sorunu olduğu için ameliyat olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkan Zengin

6. Erkan Zengin

Zengin de meslektaşı Potuk gibi burun ameliyatı yaptıran futbolculardan. Zengin'in değişimi gerçekten çok başarılı. Öyle ki, İsveç milli takımından arkadaşı olan Zlatan Ibrahimović, Zengin'in yeni burnunu çok beğenince İstanbul'a gelerek aynı klinikte o da burnuna estetik yaptırdı.

7. Blake Lively

7. Blake Lively

Estetik operasyonlarını konuşmak konusunda oldukça katı olan Lively, burnunun yanı sıra göz kapağı operasyonu da yaptırdı. İddialara göre bu işlemler Lively'e 7 bin 300 dolara mal oldu.

8. Kerimcan Durmaz

8. Kerimcan Durmaz

20'li yaşlarının başlarına kadar henüz estetik operasyonlar ile tanışmamış olan Durmaz, şu an 25 yaşında ve tamamen yeni bir görünüme sahip. Estetiksiz fotoğraflarının bir anda internette yayılmasının ardından Durmaz, 'Bunları kötü niyetli, haset kişiler yaydı. Kazancımı, popülerliğimi kıskanıyorlar.' açıklamasını yapmıştı.

9. İrem Derici

9. İrem Derici

Henüz 16 yaşındayken burnunu yaptırabilmek için duvara kafa atıp burnunu kıran Derici, ilk estetik operasyonun sonucunu beğenmeyince 2 kez daha burnunu yaptırmak zorunda kaldı. Güzellik konusunda takıntısı olan Derici, dişlerinden göğüslerine kadar birçok estetik operasyon geçirdi.

10. Michael Jackson

10. Michael Jackson

Jackson, burnuna yalnızca 2 kez estetik müdahale yaptırdığını açıklamıştı. Dans ederken düşüp burnunu kıran Jackson'ın ilk burun estetiği bu süreçte gerçekleştirildi. Ancak iddialara göre Jackson'ın burnu estetik yaptırmaktan deforme olmuş ve yalnızca delik kısımları kalmıştı. Jackson'ın protez burun kullandığını söyleyen birçok farklı kaynak bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İdo Tatlıses

11. İdo Tatlıses

Tatlıses'in değişimi başladığında sıklıkla şarkıcı Zayn Malik'e özendiği konusunda haberler yapılıyordu. Ancak Tatlıses'in değişimi tamamlandığında bambaşka biri oldu çıktı!

12. Didem Soydan

12. Didem Soydan

Mankenlik için burnun kötü olmasının sıkıntı olmadığının ancak ekranda önemli olduğunun altını çizen Soydan, 2015 yılında Aşk Yeniden dizisinde yer alacağı kesinleşince kemerli burnunu yaptırdı.

13. Tyra Banks

13. Tyra Banks

Banks, burun estetiği yaptırdığını saklama gereği duymuyor. Banks'in burnundaki inceltme işlemi ilk görüşte fark edilecek kadar fark yaratmış.

14. Almeda Abazi

14. Almeda Abazi

Abazi, estetiksiz haliyle güzellik yarışmasını kazanmış olsa da burnuna estetik yaptırdı. Burun estetiğinin ardından üst dudağına dolgu yaptıran Abazi, burun ameliyatı dışında yaptırdığı operasyonlardan pişman olduğunu açıkladı.

15. Emina Jahović

15. Emina Jahović

Mustafa Sandal ile olan evliliğinin ardından Türk halkının yakından tanıdığı Jahović, basketbol oynarken 3 kere burnunu kırdığı için burun ameliyatı olduğunu açıklamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de hoşunuza gidebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
135
73
55
47
25
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?