Görüş Bildir
Haberler
Dijital Platform EXXEN Ne Zaman Açılıyor? EXXEN Aylık Ücreti Ne Kadar?

Dijital Platform EXXEN Ne Zaman Açılıyor? EXXEN Aylık Ücreti Ne Kadar?

Buse
29.12.2020 - 11:57

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu EXXEN TV çok yakında izleyiciyle buluşacak. Exxen diziler, filmler, yarışma programları, şov programları ile gündemdeki yerini koruyor. EXXEN hakkında merak edilenler, konuklar ve sosyal medya üzerinden açıklanan platform içerikleri hakkında bilinmesi gerekenleri haberimizde sizler için derledik... EXXEN TV ne zaman açılıyor? EXXEN aylık üyelik ücreti ne kadar? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

EXXEN Tv Ücreti Ne Kadar?

EXXEN Tv Ücreti Ne Kadar?

Acun Ilıcalı, Reynmen ve Berkcan Güven ile yaptığı TikTok canlı yayınında platformun ilk hafta ücretsiz olacağını söylemişti.

Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya ise Konuşanlar programının Exxen’e transferi ile ilgili Youtube kanalı üzerinden açıklamalarda bulunmuştu. Kaya, platformda herkesin ödeyebileceği çeşitli paketlerin olduğunu belirtmişti.

Exxen’in aylık ücreti ile ilgili resmi açıklamalarda bulunulmasa da farklı paketlerin olduğu ve ilk hafta ücretsiz olacağı biliniyor. Instagram hesabı üzerinde paylaşımda bulunan Ilıcalı, Exxen'in aylık fiyatının 9,90 TL olacağını duyurdu.

Merakla Beklenilen EXXEN Programı Ne Zaman Açılıyor?

Merakla Beklenilen EXXEN Programı Ne Zaman Açılıyor?

EXXEN platforumu ile ilgili tüm detaylar son günlerde epey ilgi görüyor. Exxen için geri sayım sona ererken, içinde yer alacak içerikler ve ücreti ile ilgili de bilgiler netleşti. Yayın hayatına Ocak 2021 itibarı ile başlayacak.

"Programın ismini Ali Taran Buldu"

"Programın ismini Ali Taran Buldu"

Acun Ilıcalı hazırlıklarının sürdüğü EXXEN programı hakkında; 'Dijital dediğin zaman bambaşka bir dünya. İsmi belli. Ali Taran buldu. Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye'nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın