Görüş Bildir
Haberler
Evliliğin Aşkı Öldürdüğünü Yalanlar Nitelikte İlk Günkü Gibi Birbirine Aşkla Bakan Ünlü Çiftler

Evliliğin Aşkı Öldürdüğünü Yalanlar Nitelikte İlk Günkü Gibi Birbirine Aşkla Bakan Ünlü Çiftler

En büyük klişelerden biri 'Evlilik aşkı öldürüyor yaaa.' olabilir. Biz de bu tezi çürütmek amacıyla evlendikleri günden şu ana kadar birbirine aşkla bakan ünlü çiftlerimizi derledik! 

Buyurun👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fahriye Evcen-Burak Özçivit

Fahriye Evcen-Burak Özçivit

İlk çiftimiz Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti oluyor. Çalıkuşu dizi setinde tanışarak bir zaman sonra ilişkilerini ilan eden çiftimiz 2017 yılında evlilik kararı almıştı. 2019 yılında ise oğulları Karan dünyaya geldi. Ne aşklarından ne de birbirlerine sevgilerinden bir şey eksilmeyen çift sık sık Instagram paylaşımı yapıyor.

Bergüzar Korel-Halit Ergenç

Bergüzar Korel-Halit Ergenç

Her zaman örnek çift olarak bildiğimiz Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti maşallahlık bir çift. Binbir Gece dizi setinde tanışan çiftimiz bir set aşkı yani. O zamanlar ikisinin de hayatında başka isimler vardı. Geçirdiği zor zamanlar sonrasında Halit Ergenç gönlünü Bergüzar Korel'e kaptırıyor. 2009 yılında ise bütün zorluklara ve dedikodulara rağmen evleniyorlar. Şimdi üçüncü çocuğunu da kucağına alan çift bizim için örnek çiftler arasında.

Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı

Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı

En sessiz ve ilişkilerini çok fazla sosyal medyaya taşımayan çiftlerden biri de Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti. İlişkilerini o kadar uzakta yaşıyorlar ki çoğu zaman haklarında boşanma iddiaları bile çıkıyor. 2005 yılında mutlu bir evlilik sürdüren ikili bütün söylentilere kulak tıkamış muhteşem bir evlilik sürdürüyorlar.

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ

Belki de içlerinde en özendiğimiz ilişki bu! Dile kolay 25 yıl... 1996 yılında evlenen çift herkese örnek olacak nitelikte. Her şeyden uzak bir şekilde ilişkilerini sürdüren, Instagram postu attıkça da olay olan çifte nice 25 yıllar diliyoruz.

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu

Hiç beklemediğimiz ve çok çabuk bir şekilde olan evliliklerden biri de Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun evliliği olabilir. Gözden uzakta bir aile hayatı süren çift 2016 yılında nikah masasına oturmuş ve 2020 yılında ise kızları Lalin'i dünyaya getirmişlerdi. Birbirine çok yakışan çiftimize nazar değmesin. 🧿

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazal Kaya-Ali Atay

Hazal Kaya-Ali Atay

Uzun yıllardır ilişkileri olan çift 2019 yılında nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz günlerde haklarında çıkan dedikoduları duymamazlıktan gelip, birbirlerine olan aşklarını Twitter'dan sık sık dile getiriyorlar.

Beren Saat-Kenan Doğulu

Beren Saat-Kenan Doğulu

Dedikoduların bir türlü peşini bırakmadığı bir diğer çiftimiz ise Beren ve Kenan çifti. 2012 yılında muhteşem bir düğünle evlenen çiftin hakkında sık sık boşanıyorlar iddiaları ortaya atılıyor. 10 yıldır sağlam adımlarla ilerleyen ilişkilerini evlendikleri ilk günden son güne kadar birbirlerine aşık bakışları ile daha da sağlamlaştırdılar.

Pelin Akil-Anıl Altan

Pelin Akil-Anıl Altan

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti hepimizin özendiği ve bizi aşka inandıran çiftlerden biri. Sosyal medyayı çok sık kullanan ve hayatlarının her detayını takipçileri ile paylaşan çift evlilik tekliflerini de paylaşmıştı. Uzun süre konuştuğumuz ve muhteşem bir evlilik teklifinin ardından yine muhteşem bir düğün ile 2016 yılında yollarını birleştirdiler. 2019 yılında ise ikiz kızları Alin ve Lina dünyaya geldi.

Öykü Karayel-Can Bonomo

Öykü Karayel-Can Bonomo

Sürpriz bir şekilde yollarını birleştiren ve birbirlerine duydukları aşkla bizi hayran bıraktıran bir çift de Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti olabilir. 2018 yılında nikah masasına oturan çiftin geçtiğimiz yıl oğulları Roman dünyaya geldi.

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu

Neslihan Atagül-Kadir Doğulu

Birbirlerine aşklarını dile getirmekten asla çekinmeyen ve sık sık Instagram'da paylaşan çift Fatih Harbiye dizisinde tanışmışlardı. 2016 yılında da evlen çift ilk günkü gibi birbirlerine aşıklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Çeşmioğlu-Taner Ölmez

Ece Çeşmioğlu-Taner Ölmez

Taze çiftimiz de sessiz sakin ilişkilerini yürüten isimlerden. Öyle sessiz bir ilişki ki bir ilişkileri olduğunu bile çok geç öğrendik. Geçtiğimiz yıl evlenen çift şimdilerde bebek bekliyorlar. Gösterişten uzak aşklarını yaşayan çiftin birbirlerine olan sevgileri vücut dillerinden bile anlaşılıyor.

Ceyda Kasabalı-Fırat Albayram

Ceyda Kasabalı-Fırat Albayram

Instagram'da paylaşımları ve Youtube'daki eğlenceli içerikleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip çiftimiz 2016 yılında evlenmişti. Şimdilerde birçoğumuzun favori çifti haline geldi bile. Özendiğimiz ilişki anlayışını yaşayan çift sık sık sosyal medyada gündem oluyor.

Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ

Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ

Son olarak da Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftimizin aşklarını konuşalım. Aşk-ı Memnu dizisi ile tanışan ve iki yıllık beraberlikleri sonucu, 2016 yılında nikah masasına oturan çift sık olmasa da Instagram'dan paylaşım yapmaktan da çekinmiyorlar. İlk günkü gibi birbirine aşık olan çiftimiz bugünlerde de bir bebek bekliyor. İhmal etmeden nazar boncuğumuzu ekleyelim. 🧿

Bize de nasip olur mu? diye söylendiğimiz, ilişkilerine imrendiğimiz çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Güzel ilişkinin sırrı gözden uzak yaşamak olabilir mi? Yorumlara bekliyorum.👇

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

Beren Kenan ve Neslihan Kadir ciftlerini bu listeye almaya emin miyiz ?

Ulan ulkede yillardir guzel giden evlilikler Onedio nazar team in radarina girdi sonunda! Alayi yakinda bosanir amina koim, bu sitenin "masallah, gozumuzden ... Devamını Gör