Görüş Bildir
Haberler
Evleneceği Kişiyi Rüyasında Görmek İsteyenler Toplaşın! Evleneceğiniz Kişiyi Rüyanızda Görmenin Yolunu Bulduk

Evleneceği Kişiyi Rüyasında Görmek İsteyenler Toplaşın! Evleneceğiniz Kişiyi Rüyanızda Görmenin Yolunu Bulduk

24.10.2022 - 07:03

Rüyasında gördüklerinin hayatında önemli bir işaret olduğuna inanan birçok insan var. Gerçekten de rüya tabirine bakılan bir rüyanın doğru çıktığı da oluyor. Peki, bunlar yalnızca tesadüf mü; yoksa birer işaret mi? Bir rüya tabircisiyle yapılan röportajda Rüya Tabir Uzmanı Erdem Akça, rüyaların bir işaret olduğuna inandığını söylüyor. Ona anlatılan rüyaları dine göre yorumlayan tabirci; her rüyanın bir işaret olmadığını bazılarının yalnızca şeytanın oyunu, bazılarınınsa akıl oyunu olduğundan da bahsediyor. Gelin, birbirinden ilginç rüyalara ve yorumlarına birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyalar bize bir mesaj verir mi?

Rüyalar bize bir mesaj verir mi?

Her rüyanın kendince bir önemi var. Örneğin, uyurken çok susadığınızda kendinizi çok sulak bir alanda ya da su içerken görmeniz mümkün. Bu tip durumlar, aslında gelecekle alakalı olmadığından her rüyanın ehemmiyet derecesinin aynı olmadığını gösteriyor. Yine de öyle rüyalar var ki tam olarak âdeta bir işaret olduğunu düşünürüz. Rüyanızda bir arkadaşınızın sizi sırtından bıçakladığını gördüğünüzde gerçek hayatta da bunu yapacak olmasını düşündürebilir. Örneğin, dedikodu yaptığınızda rüyanızda domuz eti yemeniz size verilen işaretlerden olabilir.

İstihareye yatan âlimi dinlemedi, olanlar oldu.

İstihareye yatan âlimi dinlemedi, olanlar oldu.

Rüyaların işaret olduğuna inanan insanlar, zorlandığı kararlarda çözümü istihareye yatmakta buluyor. Din adamları ve rüya tabircileri, istihareye yatmanın karar verirken insana yol gösterici olduğunu söylüyor. Fatih Cami hocalarından biri, memleketine gideceği sırada dönemin evliyalarından birinden onun için istiareye yatmasını istiyor. Evliya, rüyasında hocaya araba çarptığını görüyor ve ona gitmemesini söylüyor. Onu dinlemeyip yola çıkan hoca, yolda trafik kazası geçirerek hayatını kaybediyor.

Rüyaları kontrol edenler, bunu gerçekten yapabiliyor mu?

Rüyaları kontrol edenler, bunu gerçekten yapabiliyor mu?

Etrafınızda rüyada olduğunu fark edip kontrol edebildiğini söyleyen insanlara rastlamanız mümkün. Aslında bu bir bakıma doğru olabilir. Rüyada olduğunun bilincine varan insan, kendi hareketlerini kontrol edebiliyor fakat rüya görürken onun dışında gelişen olaylara müdahale edemiyor. Yani rüyasını değil, kendi hareketlerini kontrol edebiliyor. Her rüya bize işaret vermediği gibi, kontrol ettiğinizi düşündüğünüz rüyalar da anlam taşımayabilir.

"Ben rüya görmüyorum." diyenler.

"Ben rüya görmüyorum." diyenler.

Rüya görmediğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Peki, gördüğünüz rüyaları hatırlamıyor olabilir misiniz? Evet, olabilirsiniz. Rüya, aslında insanın uyurken bilgi yolculuğunda ilerlemesi ve düşünmeye devam etmesi. Dolayısıyla düşünmeyi durduramayacağınız için rüya görmeyi de durduramazsınız. Rüya Tabir Uzmanı Erdem Akça'ya göre gördüğü rüyaları hatırlamayan insanlar, kendilerini biraz daha düşünmeye itecek bilgileri öğrenip daha etkili kitaplar okuduklarında rüya aleminde yolculuğa çıkma şansını yakalayabilir.

İlahi bir rüya.

İlahi bir rüya.

Erdem Akça'nın anlattığına göre bir kadın rüyasında Hz. Muhammmed'i bir topluluğun içinde otururken görüyor. Topluluğun içinde bir de Yahudi hahamlar olduğunu fark ediyor. Hahamlardan biri, kadına ''Muhammed'e söyle ümmetinin çoğu bizden oldu.'' diyor. Bunun üzerine kadın, rüyasını anlamlandırmak için rüya yorumcusuna gidiyor. Rüya tabircisi bu rüyanın denk geldiği ilahi işaretlerden biri olduğunu düşünüyor. Bu rüya, insanların dünyevi işlerle çok fazla uğraşıp nefisleri için çok fazla zaman harcadıklarına dair onları uyarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıra dışı bir rüya.

Sıra dışı bir rüya.

Röportaj sırasında Erdem Akça'dan ekipten birinin rüyasını yorumlaması isteniyor. Genç adam, rüyasında insanların denizin dibine doğru kaçıştığını ve orada el ele tutuştuklarını, daha sonra ise denizin çekildiğini görüyor. Rüya tabircisine göre bu rüya, adamın hayatında onu duygusal olarak etkileyen bir olaydan vazgeçeceği anlamına geliyor. Tabircinin yorumuna şaşıran genç, bir süre önce evlilik kararından vazgeçtiğini belirtiyor.

Evlendiği kişiyi rüyasında gördü.

Evlendiği kişiyi rüyasında gördü.

Çok sık rastlanılan hikâyelerden biri, evleneceği kişiyi önceden rüyasında gören insanların öyküleri olabilir. Bu insanlar, bazen gördükleri rüyanın anlamını yıllar sonra rüyayı aklına getirdiklerinde fark eder. Rüya tabircisi de geç fark eden insanlardan biri olmuş. Lise yıllarında rüyasında bir kadın gören Erdem Akça, kadının ona ''Mukaddir nedir bilir misin?'' diye sormuş. Mukaddir kelimesi Cevşen suresi 26. Bâb'da geçiyormuş. 26 yaşında ve ikinci ayda evlenen tabirci, bu rüyanın o dönem fark edemediği işaretlerden biri olduğunu düşünüyor. Ayrıca rüyasında gördüğü hanımın her ne kadar yüzünü görmese de fiziksel özellikleri ile şu anki eşine olan benzerliği rüyanın onun için işaret olduğundan emin olmasını sağlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
4
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın