Görüş Bildir
Haberler
Euroleague O Görüntüyü Sildi

Euroleague O Görüntüyü Sildi

Enver K.
06.02.2015 - 17:38 Son Güncelleme: 06.02.2015 - 18:14

THY Avrupa Ligi'nin internet sitesinden, Galatasaray Liv Hospital ile Maccabi Electra arasında oynanan karşılaşmada 'maçın bloğu' olarak gösterilen Ender Arslan ve Alex Tyus arasında yaşanan pozisyonun görüntüsü kaldırıldı.

THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda İstanbul'da oynanan maçta  Ender Arslan ve rakip takımın oyuncusu Alex Tyus arasında yaşanan pozisyon,  tartışmaları beraberinde getirdi. 

Avrupa Ligi'nin sitesinde dün oynanan maçlardan gecenin hareketleri  paylaşılırken, Galatasaray Liv Hospital'in İsrail'in Maccabi Electra takımına  uzatmada 97-94 yenildiği karşılaşmaya da yer verildi. 

Sitede söz konusu maçın smacı, top çalması ve asisti yayınlandı. Maçın  bloğu olarak ise Maccabi Electralı Alex Tyus'un Ender Arslan'a yaptığı blok  gösterildi. Daha sonra bu görüntü, gelen tepkilerin ardından siteden kaldırıldı. 

Karşılaşma 94-94 berabere devam ederken, Galatasaray Liv Hospital'dan  Ender Arslan'ın turnikesini bloklayan Tyus maçın gidişatına etki etmiş, sonraki  hücumda İsrail temsilcisi bulduğu 3 sayılık basketle mücadeleden galip  ayrılmıştı. 

Arslan, bloğun top inişe geçtiği sırada yapıldığını ve bu nedenle basketin geçerli sayılması gerektiğini iddia etmişti. 

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/euroleague...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın