Görüş Bildir
Haberler
Estetik Algılarına Göre Haritandaki En Etkili Burcu Söylüyoruz!

Estetik Algılarına Göre Haritandaki En Etkili Burcu Söylüyoruz!

Güzellik, asırlardır biz insanoğlunun dikkatini çeken bir kavramdır. . Herkes kendine has bir tarz oluşturmuştur. Ancak genellikle aynı burç gruplarında bu tarz zevki benzerlik gösteriyor. Biz de bu benzerlikleri göz önünde bulundurarak senin estetik zevklerine göre haritanda etkili olan burcu tahmin etmeye çalışacağız.

Hazırsan Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşın?

2. Zamanın en popüler kadınlarından tarzını, duruşunu en beğendiğini seçer misin?

3. Bu çantalardan en çok hangisini beğeniyorsun ya da hangisi senin tarzına daha uygun?

4. Kendine bir de nail art seç bakalım.

5. Bu şehirlerden hangisine seyahat etmek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Değerli taşlardan hangisinin sana daha çok yakışacaqğını düşünüyorsun?

7. Sen olsan bu gelinliklerden hangisini giyerdin?

8. Son olarak kendine bir ev seç!

Başak ya da Terazi!

Başak ya da Terazi!

Senin için yapay durmayan ve ''clean girl'' dediğimiz estetik algısı ön planda. Sade ve şık olmak tercihin. Ufak tefek estetik müdahalelere karşı değilsin. Ama dediğimiz gibi yapay durmaması senin için çok önemli. Aynı zamanda hem ruhsal hem fiziksel güzelliğe önem veriyorsun. İkisi senin için ayrılmaz bir bütün.

Aslan ya da Akrep!

Aslan ya da Akrep!

Gözlerin senin üstünde olmasını seviyorsun. Dikkat çeken, iddialı ve seksi kıyafetler tercihin. Zaten doğuştan bir havan var. Bir de üstüne tarzın eklendi mi ortalık alev alıyor!

Koç ya da Yay!

Koç ya da Yay!

Spor ve doğa vazgeçilmezlerinden. O yüzden günlük hayatında dua bu tarzı yansıtıyorsun.Güzellik ve rahatlık senin için doğru orantılı. Yeni kültürler, yeni tatlar denemeye her zaman açıksın. Oldukça pozitifsin. Doğallığını bozmayacak şekilde estetik müdahalelere de açıksın.

İkizler ya da Kova!

İkizler ya da Kova!

Sıra dışı ve marjinalsin! Bu sebeple güzelliğe bakış açın herkesten farklı.Kendine has bir duruşun ve tavrın var. Estetiğe karşı değilsin ama herkes de olan da senin ilgini çekmiyor.

Oğlak ya da Boğa!

Oğlak ya da Boğa!

Sen şarap gibi yıllar geçtikçe güzelleşen cinstensin. O yüzden erken yaşta estetiğe meyillisin. Aslında yaş geçtikçe daha da oturan oval bir yüz yapın var. Sporunu da ihmal etmemelisin!

Yengeç ya da Balık!

Yengeç ya da Balık!

Kendine has ve bambaşka bir havan var. Sanata yatkın olduğun için estetik zevkin oldukça gelişmiş. Dişiliğin ön planda. Romantik çizgilerden vazgeçmiyorsun.  Duygularınla hareket edip sevginle var oluyorsun.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
19
12
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nursena

Başak & Terazi 💅

Rozii

Yengeç yada Balık doğruuuuu!!! burcun balık en yakın ilk ve tek arkadaşım da yengeç tam tutturdunuz ikimizide onedio tebrikler 💥🖤💯😌🥰

Gizem Yenikler

Koç ya da Yay!