Görüş Bildir
Haberler
Eski Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'na 1 Yıl 6 Aya Kadar Hapis İstemi

Eski Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'na 1 Yıl 6 Aya Kadar Hapis İstemi

ATKN
15.03.2016 - 14:43

Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında 'Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi bir sene yaşarım' sözleri nedeniyle 'kadınları aşağılama' suçlamasından 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un eski Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu hakkında Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada, 'Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi bir sene yaşarım' sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma tamamlandı.

Savcılık, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu hakkında 'Yayın yoluyla halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak aşağılama' suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

İstanbul 13. Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul etti. Hacıosmanoğlu, 21 Nisan'da hâkim karşısına çıkacak.

Hacıosmanoğlu ne demişti?

Gaziantepspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhinde sert açıklamalar yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Trabzonspor sevdalılar müsterih olsun, daha bizim çekeceğimiz bir şey kalmadı. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez. Yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor.”

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
6
5
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

tayyibin işi bitti arkadaşla kullanıp attı. asın amk oğlunu ama yanında öteki maşalarıda alın, tüpçüsünü, m.ali aydınları,mhk sini azizeyi.