Görüş Bildir
Haberler
Eski Manken Ebru Şallı'nın Büyük Acısı! Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı...

Eski Manken Ebru Şallı'nın Büyük Acısı! Babasını Son Yolculuğuna Uğurladı...

GNS
29.11.2021 - 18:52

Üç yıl öncesinde kanser yüzünden oğlu Pars'ı kaybeden ve çok zor bir süreçten geçen eski manken Ebru Şallı yine büyük bir acıyla sarsıldı. Akciğer kanseri olması dolayısıyla tedavi gören babasının hayatını kaybettiğini belirten Ebru Şallı 'Evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı.' ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı babasını son yolculuğuna uğurladı. Üç sene öncesinde oğlu Pars'ı kanserden kaybeden Şallı'nın babasının da akciğer kanseri sebebiyle vefat ettiği öğrenildi. İşte detaylar...

Ebru Şallı'nın Babası Şükrü Şallı Vefat Etti

Ebru Şallı'nın Babası Şükrü Şallı Vefat Etti

Ebru Şallı'nın bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören babası Şükrü Şallı, dün evinde yaşamını yitirdi. Babasının ölüm haberini alan manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, ilçeye geldi. Şükrü Şallı’nın cenazesi, bugün ikindide Güvercinlik Sudi Özkan Camii’ne getirildi.

Cenazeye Ebru Şallı, kardeşleri, ailesi ve sevenleri katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Şükrü Şallı, Mumcular Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Melek Gibi Bu Dünyadan Ayrıldı

Melek Gibi Bu Dünyadan Ayrıldı

Babasının uyurken vefat ettiğini belirten Ebru Şallı, 'Maalesef dün akşam evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı. 25 yıldır biz buradayız. Ben o yüzden yazları hep buradayım. Ailem 25 yıldır burada. Annem ve babam birlikte yaşıyorlardı. Allah herkese böyle bir veda nasip eylesin, uykusunda vefat etti. Gerçekten babam çok iyi bir insandı. Açıkçası uyurken hiç acı çekmeden olması beni mutlu etti. Hep dua ediyordum, olursa öyle olsun diye. Sıralı ölüm gerçekten önemli bir şey. Allah sıralı ölüm versin. Bir gün önce konuşmuştuk, zaten her gün konuşuyorduk' diye konuştu.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın