Görüş Bildir
Haberler
Eski Alışkanlıklardan Vazgeçilmiyor: İşte 2023 Yılında En Çok Oynanan Oyunlar!

Eski Alışkanlıklardan Vazgeçilmiyor: İşte 2023 Yılında En Çok Oynanan Oyunlar!

İstatistik sitesi Newzoo, yakın bir tarihte 2023'ün en çok oynanan oyunlarını paylaştı. İstatistikler, her platformda ayrı ayrı değerlendirildi.

Kaynak

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Rocket League

10. Rocket League

Çıktığı günden bu yana milyonlarca oyuncuya erişen ve arabalarla futbol temasını en iyi şekilde kullanan Rocket League, geçen yılın en çok oynananlar listesine 10. sıradan giriş yapıyor.

9. Grand Theft Auto V

9. Grand Theft Auto V

Yıllanmış şarap misali her geçen yıl daha da değerlenen GTA 5'de bu listenin olmazsa olmazı. Gelmiş geçmiş en büyük eğlence ürünü olarak nitelendirilen ve satış rekorları kırmaya devam eden GTA 5, listenin 9. sırasında yer alıyor.

8. Valorant

8. Valorant

Riot Games'in çıkarttığı rekabetçi FPS oyunu valorant, milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Çıkışının ardından gün geçtikçe artan popülerliği, Valorantı en çok oynanan oyunlar listesinde 8. sıraya çıkarmayı başardı.

7. League of Legends

7. League of Legends

Bir diğer Riot Games oyunu olan League of Legends da listede kendine yer buldu. Çıktığı günden bu yana milyonlarca oyuncuya ulaşan MOBA oyunu, onca yılın ardından popülerliğini korumaya devam ediyor.

6. Call of Duty Modern Warfare II/III/Warzone 2.0

6. Call of Duty Modern Warfare II/III/Warzone 2.0

Call of Duty, yeni çıkardığı battle royale modu ile PUBG'den tahtı devraldı ve bu alanda zirvede yer alıyor. Bunun yanında multiplayer modları ile de milyonlarca oyuncuya ulaşan yapım, listenin 6. sırasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. The Sims 4

5. The Sims 4

Electronic Arts tarafından piyasaya sürülen Sims 4, geçtiğimiz yılın en gözde oyunlarından olmayı başardı. Yapım, Call of Duty'yi bile geçerek en çok oynanan oyunlarda ilk 5'e girmeyi başardı.

4. Counter Strike 2 & CS:GO

4. Counter Strike 2 & CS:GO

Counter Strike, yıllar geçse de tahtını bırakacak gibi görünmüyor. Çıktığı dönemden bu yana milyonlarca oyuncuya ulaşan oyun, hala en çok oynanan oyunlar listesinde zirvelerde yer alıyor. Yeni çıkan Counter Strike 2'de bu kervana onunla birlikte ortak oluyor.

3. Minecraft

3. Minecraft

Gerek özgür yapısı gerekse geliştirici destekleri ile büyümeye ve gelişmeye devam eden Minecraft'ı buralarda görmek çok da şaşırtıcı değil. Her kesimden oyuncuya hitap eden bu yapım, listenin 3. sırasında yer alıyor.

2. Roblox

2. Roblox

İçinde yüzlerce farklı macera bulunduran ve yine her kesimden oyuncuya hitap etmeyi başaran Roblox, büyük bir oyuncu havuzuna sahip. Öyle ki birçok dev oyunu devirerek listede kendini 2. sıraya konumlandırmış durumda.

1. Fortnite

1. Fortnite

Geçen yılın mutlak galibi ile karşı karşıyasınız. Fortnite sadece PC platformunda değil, olabilecek her platformda lider konumunda. Çıktığı günden bu yana popülerliği artan yapım, zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın