Görüş Bildir

İsminin Sedat Cezayiroğlu olduğunu belirten bir vatandaş, Erzincan İliç’te bulunan altın madeninde, siyanür ve sülfürik asidin doğaya salındığını iddia ederek o anlara tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sedat Cezayiroğlu görüntüleri kaydederken, “Siyanürü ve sülfürik asitleri atık barajı dolmasın diye atmosfere veriyorlar” dedi.

Sedat Cezayiroğlu görüntüleri kaydederken, “Siyanürü ve sülfürik asitleri atık barajı dolmasın diye atmosfere veriyorlar” dedi.

Sedat Cezayiroğlu isimli yurttaş asitlerin doğaya salınmasına tepki göstererek, “Türkiye, ölüm makinelerinizi izleyin” dedi. Cezayirlioğlu, “Tüm Türkiye’yi etkileyebilecek bir proje. Siyanür ve sülfürik asitleri atık barajı dolmasın diye atmosfere veriyorlar. Bilimsel raporlara göre böyle bir projenin dünyada ikinci bir örneği yok, şuanda ki durum kaçak nükleer tesisten daha tehlikeli” ifadelerini kullandı.

Sedat Cezayiroğlu isimli yurttaş asitlerin doğaya salınmasına tepki göstererek, “Türkiye, ölüm makinelerinizi izleyin” dedi. Cezayirlioğlu,  “Tüm Türkiye’yi etkileyebilecek bir proje. Siyanür ve sülfürik asitleri atık barajı dolmasın diye atmosfere veriyorlar. Bilimsel raporlara göre böyle bir projenin dünyada ikinci bir örneği yok, şuanda ki durum kaçak nükleer tesisten daha tehlikeli” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Tele1

İşte o görüntüler: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
13
7
6
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Baba hangi birini izleyelim ülkenin her yerinde bişi oluyor. Yazıklar olsun diye diye dilimizde tüy bitti.

Ukela

Ya kimse nedir ne değildir diye araştırmadan veryansın ediyor , böyle eline 3 kuruş sıkıştırılmış hödüklerde medyada manşet oluyor. Bir zahmet edin wiki'deki... Devamını Gör

Ukela

Bir ek daha yapayım , bilim insanlarının dediğine göre efektif ekonomik değeri olan altın üretimi yaklaşık 15 seneye kadar bitecek. Üretimin çok daha zor old... Devamını Gör