Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Hormonlarını Düşünmeden Karşı Cinste Aradığı Gerçek Özellikler

Erkeklerin Hormonlarını Düşünmeden Karşı Cinste Aradığı Gerçek Özellikler

İslam Durak
25.05.2016 - 15:01

Ben buraya neden girdim ??

Bu başlık altında çoğu erkeğin karşı cinsi tanıdıkça dahada eriyip hamur gidi olduğu anların sebeplerini aktaracağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğallık

Doğallık

Bu özelliğin ilk olma nedenini (gelinin makyajını sildikten sonra boşanma davası açan damattan)  haberiniz olduğunu bildiğim için anlatmıyorum.

Şimdi doğallık tan kasıt makyaj bakım vs. olayına kaçmasın, olay bunlarıda yapıp hala doğal kalabilmekte.

Yani şu yüzünüzü kapladığınız maske içinizdeki kişiyi orjinal hatları kaybettirmeyecek kadar olsun.

Görüyoruz ki artık makyaj malzemeleri bildiğiniz yoktan kas, yoktan kaş daha ne bileyim bir ton olanak sunmakta, misal erkeği kadına çevirecek durumda. Yani işin aslı doğal kalın makyajsız değil.

Zeka

Zeka

Zeki olmak kadını her zaman çekici kılar. Zekasıyla büyüleyen bir kadın güzelliğinden daha çok akılda kalır. Biz erkekler basit algoritmalarla çalışırız düz mantık bizim kurtuluşumuzdur, buna yanıt karşı cinsin zeki ve bilgin biri olması bizim bütün ilgimizi üstüne çeker. Programlanmayı sevdiğimiz için zeki bir hacker bizim için full ayarda 200 fps dir.

Farklılık

Farklılık

Sizi diğerlerinden ayıran bir özelliğiniz olsun, bu görünüşten gidilecekse de şu moda saçmalığını bırakın sade ve sizi gösteren elbiseler ve ne biliyim doğal hal dağınık saç felan, şu daracık pantolonları giyip göğsünüze kadar çekmeniz eğer niyet etrafta birçok hormonları gözünden fışkıran tip görmekse en güzel yol, devam edin. Ama hiç bir tip önce yüzünüzü hatırlamıycak.

Onun dışında şu saçları farklı renklere boyamak dozajında ise tadından yenmez. Ve en önemlisi gülümsemek ilgi duyarak baktığınız kişiye ufak bir gülücük bir mimik gerçekten o anı akılda tutar. Bırakın Nicki Minaj poposu Kardashian dudaklarını her erkeğin peşinizden koşması hayalini,  eminim gülümsemenize aşık olacak birisi mutlaka vardır.

Gizem

Gizem

Her şeyinizi ilk buluşmadan ortaya dökmeyin 1000 sayfalık bir kitap olun 10 saniyede bitirip rafa atılanlardan değil , bırakın sizi kendimiz bulalım bu ilişkiyi daha güçlü ve uzun metraj yapar. Acun bile bir kutuyu açmak için yarım saat şov yapıyor, yani heyecan bittiyse ilişki sona yakındır. Olay farklı yöne gitmesin diyede şunu yazıyım ''gizemli olun kezban değil''.

Sahiplenme

Sahiplenme

Eminim bu en çok hoşumuza giden şeydir. Bizim sizleri sahiplendiğimiz kadar sizinde bizi koruma, düşünme, ilgi gösterme halleriniz, bizim için bu his harikadır, hiç bir şey yapamasanız bile öyle hissettirin, bu yeter. Bu ilişkiyi daha çok köklendirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pozitif Olma

Pozitif Olma

Bunu bir kadından her zaman bekleyemezsin ama genellikle olaylara bakış açısı ve getirdiği çözümlerle bizi hayran bırakmalı. Misal elden bir şey gelmediği durumlarda Berke ye çığıran Pelinsu tavrı değilde daha sakin kalıp olayı belirli bir seviyede yaşamalı.

Dürüstlük

Dürüstlük

Bu iki taraf içinde geçerli ama konumuz kadınlar. Dürüstlükten kasıt göz ardı edilecek ufak yalanlar değil tabi, gerçekten dürüst kalınması gerektiği zamanlar. Gerçek hislerini gizleyen birine güvenini veremezsin.

Yalan çoğu erkeğin başvurduğu bir yoldur karşı tarafı nasıl incittiğini iyi bilirler, o yüzden dürüstlükten yanadırlar tabi gerçekten dürüst olmayı denedikleri zaman.

Ortak İlgi Alanı

Ortak İlgi Alanı

Çoğu erkek beraber pes oynayıp futbol muhabbeti yaptığı bir sevgili ister, yada beraber maçlara gittiği. Bu tür ortak özellikler bizim açımızdan halı sahada gol olmuş harika vole gibidir. Ama bence bir boxör motorun çalışma şeklini anlatıcak kızın, tarafımca tanımı yoktur, ve bunun karşılığı bir adonis ne biliyim sixpack ise, fitness larda erimeye değer. Yani hoşlandığınız bir erkekten ilgi görmek istiyorsanız onun ilgi alanında bulunmanız gerek.

Yani kısacası bu,  eminim daha bir sürü özellik vardır ama bence bunlar bu şeyin 8 ana elementi.

Size kendim ve çevremdeki sapların kedicik hallerinden aldığım bilgilerle bir içerik sunmuş bulunmaktayım hadi sağlıcakla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın