Görüş Bildir
Haberler
Ergin Ataman'dan Oyuncusuna Tokat

Ergin Ataman'dan Oyuncusuna Tokat

Enver K.
10.02.2015 - 19:40 Son Güncelleme: 11.02.2015 - 11:26

Galatasaray Liv Hospital’da şok gelişme… Sarı-kırmızılılarda Eskişehir Basket maçının devre arasında koç Ergin Ataman’ın; genç oyuncu Göktürk Ural’a tokat attığı ortaya çıktı…

Galatasaray Liv Hospital’da Eskişehir Basket yenilgisinin etkileri sürüyor. Cimbom’da bu maç sonrası Aleks Maric ve Göktürk Ural kado dışı bırakılmıştı.

İKİ TOKAT ATMIŞ

Ancak Göktürk’ün kadro dışı bırakılmasının altında farklı bir gerçeğin olduğu ortaya çıktı. Koç Ergin Ataman’ın maçta oyuna sürdüğü genç Göktürk’ün performansına kızdığı ve soyunma odasında azarladığı ardından da iki kez tokat attığı öğrenildi.

GÖKTÜRK: DAHA GÜÇLÜ DÖNECECEĞİM

Yaşanan bu gelişmenin ardından Galatasaray yönetiminin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu… Öte yandan konuyla ilgili konuşan Göktürk Ural şunları söyledi: “Soyunma odasında ne olduysa orada kalır. Ergin Hoca bu takımın koçu. Ben ise bir oyuncuyum. Genç takıma gönderildim ama burada daha da iyi olup tekrar A takıma daha güçlü döneceğim”

GERÇEK BİR GALATASARAYLI

Göktürk Ural’ın Galatasaray’daki hikayesi de ilginç… Geçtiğimiz sezon Gençler Türkiye Kupası’nda 3. olan sarı-kırmızılıların yıldızı olan genç oyuncu birçok takımın radarına girmişti. Oyuncunun menajerliğini de Levent Topsakal almıştı. Göktürk’e kendisine Darüşşafaka Doğuş ve Tofaş’tan teklifler olduğu iletilmiş ancak genç oyuncu “Ben Galatasaraylıyım. Bu takıma hizmet etmek istiyorum” cevabını vermişti.

'TOKAT DA ATARIM, HAKARET DE EDERİM'

'Göktürk gibi genç bir oyuncunun, Galatasaray formasının ciddiyetinin farkına varması gerekir, daha fazla azim göstermesi gerekir. Ben onda bunları göremedim. Ciddiyetsizdi. Maç bitti, yenildik. Eskişehir’de kalmadık ve lojistik yetersizlikler nedeniyle İstanbul ’a döndük. Kampa Maric ile Göktürk’ü almadık. Bu olay yüzünden beni isteyen istediği yere şikayet edebilir. Basketbol Federasyonu orada. Her konuda oldukça rahatım. Başka hocalar gibi maç sırasında oyuncuma tepki verip, fiziki müdahalede bulunsam sporcumu küçük düşürmüş olurum. Soyunma odası nedir? Bir takımın yatak odasıdır. Orası özel alanımız. Böylesine genç oyuncuları sorumsuz davranışlara itenler de menajerleridir.'

3 Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=6005
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Narki

yok artık! bir de kalkmış pişkin pişkin savunuyor kendini!

Narki

Umarım dediği gibidir yoksa affedilecek birşey değil