Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Vatandaştan Sabır ve Destek İstedi...

etiket Erdoğan Vatandaştan Sabır ve Destek İstedi...

Ulaş
22.08.2022 - 19:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşa değinerek 'Amacımız uzak olmayan bir tarihte Putin ile Zelenski'yi ülkemizde bir araya getirmek' ifadelerini kullandı.

Ekonomideki kötü gidişata da değinen Erdoğan 'Vatandaşlarımızdan sadece sabır ve destek istiyoruz' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa ilişkin 'Türkiye olarak bu savaşın önce önüne geçmek ve barışla sonuçlanması için her türlü çabayı gösterdiğimize herkes şahittir. Tahıl krizinin önüne geçecek mekanizmanın kurulması da yine bizim gayretlerimizle mümkün oldu.

Amacımız uzak olmayan bir tarihte Putin ile Zelenski'yi ülkemizde bir araya getirerek sorunu kökten çözmektir.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan enflasyon hakkında ne dedi?

Erdoğan enflasyon hakkında ne dedi?

'Biz neyi nasıl yapmamız gerektiğini iyi bildiğimiz için işimize baktık, ekonomide köklü bir dönüşümü adım adım hayata geçirdik. Ülkemizi yatırım istihdam üretim ihracat ve cari fazla yoluyla büyütme esasına dayanan bu programın anlaşılması biraz vakit aldı. Bugün itibarıyla bütün dünya yüksek enflasyon gerçeği ve işsizlik tehlikesi ile boğuşuyor. Biz enflasyon rakamlarının herkesin gelir seviyesini artırarak bertaraf ediyoruz. Bugün yaşadığımız enflasyon maliyet odaklı enflasyondur. Bütçenin güçlü üretimin dinamik istihdamın yüksek olduğu bir ortamda üstesinden gelinmesi mümkün bir sorundur.'

Erdoğan konuşmasının devamında ise vatandaştan sabır isteyerek şu ifadeleri kullandı:

'Ekonomi ile ilgili bütün kurumlarımız sorumluluklarını yerine getirmektedir. Önümüzdeki yılın ilk ayları itibari ile hayat pahalılığı ile mücadele daha ileriye götürülecek. Vatandaşlarımızdan sadece sabır ve destek istiyoruz.'

Mısır alım fiyatı açıklaması...

Mısır alım fiyatı açıklaması...

Erdoğan 'Toprak Mahsulleri Ofisi, mısır alım fiyatını ton başına 5 bin 700 lira olarak uygulayacaktır' diyerek mısır alım fiyatını da açıkladı.

Yeni doğalgaz rezervi mi bulundu?

Yeni doğalgaz rezervi mi bulundu?

Erdoğan yeni rezervlere ilişkin 'Abdülhamid Han gemimizi 9 Ağustos'ta Antalya Gazipaşa açıklarındaki görev yerine uyguladık. Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğalgaz sevincimizi yeni müjdelerle taçlandıracağımız bu sondaj gemimiz irademizin sembolüdür. Akkuyu'daki nükleer santralimize giderek incelemelerde bulunduk. Aynı gün akşam saatlerinde Konya'da düzenlenen 56 farklı ülkeden sporcuların iştirak ettiği 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışını yaptık.' dedi...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
373
251
90
15
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alper Erdoğan

Önceden iban verip para isterdi artık isteyecek para kalmadığını biliyor. Sabırda bitecek yakında bakalım o zaman ne olacak.

Ferdi Çelik

Ondan sonra bişey daha isterse büyük sıkıntı olmazmı. Çünkü o potansiyel var bu zihniyette

Furkan Aras

sen iste yeterki aşko 🥸

Bozkurt

Son bir sene içinde 7. sabır istemesi.