Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan 'Nüfus Artışımız Düşüyor' Dedi ve Ekledi: 'Ailemize Yönelik Çok Büyük Operasyon Çekiliyor'

etiket Erdoğan 'Nüfus Artışımız Düşüyor' Dedi ve Ekledi: 'Ailemize Yönelik Çok Büyük Operasyon Çekiliyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Nüfus artış hızımızın neredeyse yarı yarıya düştüğünü gördük. Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye'nin aynı akıbete düçar olmasına izin vermeyeceğiz.' dedi.

Erdoğan ayrıca 'Filmiyle, dizisiyle, müziğiyle, internetiyle ve daha nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Adana, Hakkari, İstanbul, Manisa, Malatya, Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmanın bir bölümünde 'Gençlerimize en az 3 çocuk mümkünse daha fazla çocuk tavsiyesinde bulunuyoruz. İşte geçtiğimiz günlerde 2020 nüfus istatistiklerimiz yayınlandı. Ülkemizin nüfusu 84 milyona yaklaşmakla birlikte nüfus artış hızımızın yarı yarıya düştüğünü gördük. Nüfusumuz azalmaya dahi başlayabilir. Avrupa ülkeleri bu tehditle uzunca bir süredir karşı karşıya. Türkiye'nin aynı akıbete düçar olmasına izin vermeyeceğiz. Bu iş öyle parayla pulla olmaz. Aileyle sahip çıkmaktan geçiyor' ifadelerini kullandı.

"Ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor"

"Ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor"

Kadının sarıp sarmaladığı, şefkati ve dirayetiyle kucaklamadığı bir ailenin dağılıp gitmesinin kaçınılmaz olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

'Batı'da ailenin çöküşü, kadının metalaştırılıp bu kutlu vazifeden uzaklaştırılmasıyla başlamıştır. Aynı oyunu bizim de üzerimizde oynamaya çalışıyorlar. Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle, internetiyle ve daha nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
513
383
166
32
13
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
White Troll

Reis bebek mamalarına takılan kilitleri kırabilirsek o sorunu da çözeriz.

Bozkurt

Şunu Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı yapacak cehalet bu ülkeyi uçuruma sürükleyemediyse, sebebi 98 yıl önce temelin çok sağlam atılmış olmasıdır.

Pasif Kullanıcı

Evet. Ailemize yönelik birileri apartman üniversiteleri açıp yükselttiği işsizlik belasıyla çok büyük operasyon çekiyor.

Pasif Kullanıcı

"Batı'da ailenin çöküşü, kadının metalaştırılıp bu kutlu vazifeden uzaklaştırılmasıyla başlamıştır." Kadını asıl metalaştıran zihniyet ona spor müsabakaların... Devamını Gör