Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Melih Gökçek 94'ten Beri Yol Arkadaşım, Bundan Sonra da Beraber Gideceğimizi Zannediyorum'

Erdoğan: 'Melih Gökçek 94'ten Beri Yol Arkadaşım, Bundan Sonra da Beraber Gideceğimizi Zannediyorum'

Batuhan
30.10.2018 - 12:54

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, donarak hayatını kaybeden askerlere ilişkin yaptığı açıklamada 'Şehadetin içinde kurşunla şehadete yürümek de var, donarak şehadete yürümek de var' dedi ve 'Bay Kemal buralardan kendisi rant elde etmeye çalışıyor' ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca Melih Gökçek'in 94'ten beri yol arkadaşı olduğunu vurguladı ve ekledi: 'Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Grup Toplantısı'nda konuştu 🎥

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ülkemizde yıllarca milletimizin pek çok ortak değeri gibi Gazi Mustafa Kemal'i, Cumhuriyet Bayramımızı, Zafer Bayramımızı da kendi tekellerine almaya çalışan bir kesim var. Bu kesimin ne Cumhuriyete ne milletimize ne de ülkemize en küçük bir faydalarının dokunduğu, en küçük bir hizmetlerinin geçtiği vaki değildir' ifadelerini kullandı.

"Şehadetin içinde kurşunla şehadete yürümek de var, donarak şehadete yürümek de var"

Tunceli'de hipotermi sonucu şehit olan 2 asker ile ilgili Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan şöyle devam etti:

İki şehidimiz oldu. Neydi? Donarak şehit oldular. Bakanımız tüm detaylarıyla anlattı. Yok elbiseleri mi yoktu, yok şusu mu yoktu gibi Bay Kemal buralardan kendine rant elde etmeye çalışıyor. Benim dedem Sarıkamış’ta tüfeğine sarılı olarak ve donarak şehit oldu. Şehadetin içinde kurşunla şehadete yürümek de donarak şehadete yürümek de var. Elbise filan bunları bize anlatma. Bizim askerimizin elbisesinden uyku tuluma kadar hepsi en modern ordulardaki malzemelerdir. Milleti niye aldatmaya çalışıyorsun?'

'Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasını da çökerteceğiz'

'Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasını da çökerteceğiz'

Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasını çökerteceklerini söyleyen Erdoğan, 'Bu konuyla ilgili hazırlıklarımızı, planlarımızı, programlarımızı tamamladık. Hatta geçtiğimiz günlerde terör örgütüne yönelik fiili müdahalelerimizi de başlattık. Yakında daha kapsamlı ve etkili operasyonlarla terör örgütünün tepesine tepesine bineceğiz' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Biz bunlara 'salon cumhuriyetçisi', 'gardırop Atatürkçüsü' diyoruz"

"Biz bunlara 'salon cumhuriyetçisi', 'gardırop Atatürkçüsü' diyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de yıllarca, milletin pek çok ortak değeri gibi Gazi Mustafa Kemal'i, Cumhuriyet Bayramı'nı, Zafer Bayramı'nı da kendi tekellerine almaya çalışan bir kesim olduğuna dikkati çekerek, 'Tam tersine ülkenin ve milletin hayrına atılan ne adım varsa hepsine de karşı çıkmış, hepsini de engellemeye çalışmışlardır. Biz bunlara 'salon cumhuriyetçisi', 'gardırop Atatürkçüsü' diyoruz.' dedi.

"Melih Gökçek benim yol ve dava arkadaşım"

"Melih Gökçek benim yol ve dava arkadaşım"

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in MHP’den aday olacağı iddialarıyla ilgili olarak “Melih bey benim 94'ten beri yol ve dava arkadaşım. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum.” dedi.

Son günlerdeki MHP ve Gökçek arasındaki diyalog gündemdeydi 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
72
12
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

ne demek şehadette donarak ölmekte var ya yine bu işin fıtratında bu var açıklaması gelmiş az utanın ya cidden.

carmenta1

peki son teknoloji mühimmat kamuflaj .... niye öldü bu çocuklar??

Memleketin düştüğü hale bakın Melih Gökçek paylaşılamayan siyaset figürü oldu.

Pew Pew Pew

Bulent Arınç , Abdullah Gül , Ahmet Davutoğlu da yol arkadaşıydı. :D