Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın 'Topal Ördek' Benzetmesine İmamoğlu'ndan Yanıt: 'Biz Zorlukların Üstesinden Geliriz'

etiket Erdoğan'ın 'Topal Ördek' Benzetmesine İmamoğlu'ndan Yanıt: 'Biz Zorlukların Üstesinden Geliriz'

Batuhan
04.04.2019 - 15:31

Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'topal ördek' benzetmesine yanıt verdi. İmamoğlu, 'Kastedilen Meclis'teki bir üstünlük ise biz onu aşarız. Önemli olan hizmet değil mi? Öyle bir şeffaflık göstereceğiz ki toplum bile şaşıracak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre yeni İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Güngören'de halk pazarını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

"Öyle bir şeffaflık göstereceğiz ki, toplum bile şaşıracak"

"Hizmetlerime de en az oy aldığım yerlerden başlayacağım"

"Hizmetlerime de en az oy aldığım yerlerden başlayacağım"

İmamoğlu'na basına açık yapılan ilk ziyaretin neden Güngören olduğu sorulunca, İmamoğlu dün de Eyüp'e gittiğini belirterek, “Felsefem değişmeyecek. Kaç oy aldığıma bakmaksızın vatandaşla buluşacağım. Hizmetlerime de en az oy aldığım yerlerden başlayacağım. Ayrımcılık yapmadan nerede ihtiyaç, nerede eksiklik, nerede bir mazlum varsa orada olacağım” dedi.

"İstanbul hizmet bekliyor, işimize başlamak istiyoruz"

"İstanbul hizmet bekliyor, işimize başlamak istiyoruz"

Konuşmasında yapılan oy sayımına da değinen İmamoğlu, “Yanılmıyorsam 9 ya da 10 ilçede sayım bitti ve şuanda 20 bin civarında bir oy farkı var. İtiraz edilir, itirazlara bakılarak tekrar sayım yapılır bunda hiçbir sorun yok. Maddi hasarlar, tespitli kusurlar elbette gözden geçirilmelidir buna kimse bir şey demez fakat bütün geçersiz oyların sayılması örneğin Balıkesir'de niye sayılmıyor tahammüllere uyulsun diye bir çağrımız oldu. Bu sonucu değiştirmeyecek zaman geçiyor İstanbul hizmet bekliyor umarım bir an önce biter biz de işimize başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
704
366
28
25
12
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Akplilere gıcık olduğumdan değil tamamen tarafsız bi gözle bakınca da imamoğlu'nun üslubu bütün akplilerden daha yapıcı ve pozitif değil mi?

mahir riha

Hayır değil. Resmen tiyatro oynuyor. Çocuk gibi ağlıyor mazbatamı verin bana diye. Hadi diyelim hile yapılmadı ve imamoğlu seçimi kazandı. Sen daha resmi ola... Devamını Gör

Bozkurt

Kitap okuyan nitelik insanın seçtiği kişi ile kahve çıkışı portakal pıçaklayan kişilerin seçtiği kişi arasında fark oluyor haliyle. İmamoğlu sağ olsun son za... Devamını Gör

ben_s

CHP'li değilim ama Sayın Ekrem İmamoğlu'nu gönülden kutluyorum. İlk günden beri çizdiği yoldan sapmadığından, her türlü kötü sözlere, ithamlara karşı sabır... Devamını Gör

preto saetre

Bende sizi bu güzel düşünceleriniz ve tarafsız olup doğruyu olduğu gibi yorumlamanızdan dolayı kutluyorum.