Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Millet İttifakı'na: "Herkesi Tehdit Ediyorlar"

Erdoğan'dan Millet İttifakı'na: "Herkesi Tehdit Ediyorlar"

Akın Çelik
09.05.2023 - 21:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da düzenlediği mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı konuşmada, 'Kendileri gibi yaşamayan herkesi hesap soracağız diye tehdit ediyorlar' sözleriyle Millet İttifakı'nı hedef aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde seçmene seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde seçmene seslendi.

Konuşmasında Millet İttifakı'nı ‘Herkesi tehdit ediyorlar' diyerek hedef alan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Konuşmasında Millet İttifakı'nı ‘Herkesi tehdit ediyorlar' diyerek hedef alan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Rabbim bize de son nefesimize kadar Adanalı kardeşlerimize hizmet etmeyi nasip etsin. Biz hep milletimizle birlikte yürüdük, bunlar karşısında yer aldılar. Dün milleti terör örgütleriyle tehdit ediyorlardı, bugünde kendileri gibi yaşamayan herkesi hesap soracağız diye tehdit ediyorlar. Kamu görevlilerini tehdit ediyorlar. İş insanlarını tehdit ediyorlar. Emeklileri kadınları tehdit ediyorlar. Bunların zihniyeti millete parmak sallayan tek parti faşizmi zihniyetidir.

Sizler Tayyip Erdoğan diyorsunuz ya, sizleri de tehdit eder. Eli boş tehdit edecek kişi arıyor. Birilerinin arkasına saklanarak milli irade düşmanıdır. Bunların milletin değerlerine tahammülü yok. Öyle kibirliler ki, göbeğini kaşıyan adam diyerek millete hakaret etmekten çekinmezler. 

14 Mayıs'ta hak ettikleri dersi sandıkta vermeye hazır mısınız? Seçim gününe kadar tereddütlü bir akrabanızı bulmalısınız. Kendisine benim selamımla gidip 14 Mayıs'ı anlatacaksınız. Ben Adana'ya güveniyorum. 21 yılda her şeyi değiştirdik, bir tek muhalefet kaldı. Yalanla tehditle muhalefet yapılamayacağını bir türlü öğretemedik. 14 Mayıs'a doğru da azdılar. Fol yok yumurta yok. Kibri arşa değmiş durumda. Makam mevki dağıtıyorlar.'

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

'Bu millet akıllıdır, malum kişileri başa getirmez. Buraya nereden geliyoruz Aydın'dan, Aydın 65 bin kişiydi. Şimdi Adana'dayız resmi rakam 80 bin. Malum millet ittifakı vardı ya buradaymış, dün ne yaptılar?. Ben Adanalı işini bilir diyorum. İnşallah haftaya pazar günü biz balkon konuşması yaparken, Adana'da buradan yapacak.

837 bin çadırın yanı sıra 100 bin konteynerin kurulumunu tamamladık. Ayrıca 142 bin konutun ve köy evinin inşa sürecini başlattırken 59 bininin de temelini attık. Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut yapacak bunun 359 binini de 1 yıl içinde teslim edeceğiz.

Deprem bölgesindeki lise öğrencilerine bir müjde vermek istiyorum. Deprem bölgesi illerimizdeki devlet üniversitelerimizde bu öğrencilerimiz için genel yerleştirme dışında yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Bu öğrencilerimiz ülke genelindeki sıralamanın dışında kendi aralarındaki puan önceliğine ve tercih sırasına göre ayrılan ilave kontenjanlara yerleşebilecek. Ayrıca özel üniversitelerin tamamındaki her programda bu öğrenciler için birer kişilik yer tahsis edilecek. Toplamda 21 bin 560 öğrencimizin yaralanacağı bu kararla 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında yararlanabilecek.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
96
49
8
8
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Yansıtma psikolojisine takla attırıyor. :)

Nret

Arşa değen kibir değil,kiradır o

Çağlar Durmuş

Adam en sonunda kendini eleştirdi 😂😂😂

Halil Değerli

Her sözü kendini tarif ediyor... 😡😡😡