Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan İstanbul Seçimine İlişkin Açıklama: 'Bu Şekilde Yapılmamalıydı'

etiket Erdoğan'dan İstanbul Seçimine İlişkin Açıklama: 'Bu Şekilde Yapılmamalıydı'

Ulaş
23.06.2019 - 14:16

Oyunu Üsküdar'da kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İstanbul seçmeni İstanbul için en isabetli kararı verecektir diye düşünüyorum. Hayırlı olsun diyorum.' dedi. Erdoğan ayrıca,  'İstanbul gibi bir şehrimizin büyükşehir belediye başkanlığı seçimi bu şekilde yapılmamalıydı' ifadelerini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oy kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konuttan saat 12.20'de Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.  Kabine girerek tercihini yapan Erdoğan, oy zarfını sandığa attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından eşi Emine Erdoğan da oyunu kullandı.

Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı: 'İBB seçimi bu şekilde yapılmamalıydı.'

'Dışarıda olanları buraya taşımak için gayret ettik.'

'Dışarıda olanları buraya taşımak için gayret ettik.'

Seçimlere katılımın sorulması üzerine Erdoğan, 'Çok gayret ettik. İstanbul dışında olanları buraya taşımak için, buradan da memleketlerine gönderilmesi noktasında bir çalışma. İstanbul'da olanlar bu işin önemini çok iyi biliyor. Herhalde katılımın çok yüksek olması gerekiyor' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
703
337
106
49
26
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selina Meyer

Ya bir sal artık şu ülkeyi. Yeter

ZzZ

bu şekilde yapılmamalıydı derken yanlış anlamışsınız, demokratik bir şekilde yapılmamalıydı diyor. Yani benim dediğim olmalıydı diyor.

Naz Yalcınkaya

ay bi memnun edemedik beyimizi ya